Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Burr

Sider: [1]
1
Conventions / ConFuzzled 2015
« på: 13. apr, 2015, 17:55 »
Hai!

Hvem har tenkt seg på ConFuzzled i år? :-) Skal reise dit sjøl, men veit ikke om så mange andre som skal.

 :D

2
Privat portefølje / [Musikk] Burrs lille spilledåse
« på: 28. jun, 2012, 03:32 »
Hai thar. Tenkte jeg skulle lage en skikkelig skamløs, self-indulgent tråd om meg selv og musikken jeg lager.

Kan begynne med å slenge ut en link til facebooksiden til blues-prog-stoner-psykedelisk-hard-rock-bandet mitt (med innslag av funk, country, jamrock og mye annet moro i tillegg), der vi har lagt ut to låter fra det albumet vårt. Albumet er ferdig produsert, men jeg er i plateselskapletingsprosess, så vi venter med å legge ut alle låtene til vi veit hvordan det går.
http://www.facebook.com/swampthings
Jeg spiller trommer, skriver noen tekster og melodier til disse; enkelte gitardeler; bassriff; spiller litt bass; synger andrevokal. Pluss at jeg har vært tekniker på innspilling, jeg har miksa, og jeg har overvåkt masteringsprosessen. Så dette er i høy grad noe jeg kan stå for.

---

Jeg lager også noe egen musikk innen rock og metall, men dette har stått litt stille/gått sakte fremover i de siste to årene, etter jeg flytta til Oslo. Mangel på trommesett gjør ting vanskelige. Jeg har brukt litt programmerte trommer sammen med meg på bass, gitar og vokal, men det var ikke like moro, så det har ikke blitt grusomt mye.

Jeg programmerer også stadig noe elektronisk musikk. Men det har aldri blitt ei hel låt av det. Det blir med noen kule konsepter, og så henger jeg meg opp i teknikken og slikt, og så glemmer jeg alt annet. Men det låter kult da i hvert fall. :-p

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Tilde tilde~~
« på: 11. jun, 2012, 10:34 »
Nå renner nysgjerrigheten min over. Å bruke tilde i stedet for punktum har blitt skikkelig utbredt blant furries de siste månedene. Og nå må jeg bare spørre:
Hva er greia? Betyr ~~~ noe annet enn ...? Hva er forskjellen på én tilde og tre/ti?

I begynnelsen trodde jeg at det betydde "les mellom linjene på det jeg har skrevet", men så tok det virkelig av, på nesten hver melding fra enkelte. Help a brother out!

4
Privat portefølje / [Tegning] Burr prøver seg med tegning!
« på: 09. feb, 2012, 01:28 »
Juhu, nå har jeg våget meg ut på tegneområdet. Det begynte med to tegninger for "tegn personen ovenfor"-tråden, og så tilbød Tellos meg å låne tegnebrettet hans. Og vips, så hadde en del timer passert, og i andre enden lå dette bildet av fursonaen min.

Dette har inspirert meg, så jeg tror jeg vil fortsette littegranne med tegning, for å se hvordan det utvikler seg. :)

Konstruktiv kritikk mottas med stor takk!

5
Eurofurence / [Eurofurence 18] Finn-en-roomie-tråd
« på: 07. jan, 2012, 21:12 »
Ohai. Da har man registrert seg for EF18. Men jeg har ikke noen å være på rom med ennå, og det regner jeg med at det er flere som mangler.

DERFOR! Paringstråd for roomies på EF! Go.

6
Fursuit / Susp har bamsehode!
« på: 28. aug, 2011, 18:44 »
Som mange sikkert fikk med seg på EF, har jeg mekka bjørnehode. Måtte bare slenge inn en skrytepost her på forumet. :3

Laget med hjelp av Tellos og Nifeline/Mittens og Templa.
Skumgummi, limpistol, fimoleire, fuskelær, funfoam, broderinetting-thing, maling og solbrilleinnfatning. Yay!

Dette er forresten det første forsøket mitt noen sinne på å forme noe. Så er ganske fornøyd!

7
Bjeff! Mjau! Mø! / Trenger romkamerat til EF
« på: 16. mai, 2011, 20:05 »
Hai. Ser det ikke er en egen roomie-tråd her, så jeg lager min egen.

Finnes det fortsatt noen som ikke har romkamerat på EF-hotellet? Jeg er en snill og ryddig teddybamse på 20. :D

8
Fursuit / Hodebase - trenger innspill
« på: 28. jan, 2011, 17:53 »
Hei og hopp, folkens.

Jeg har planer om å prøve meg på bygging av et hode (og etterhvert sikkert mer), og er litt usikker på hvilken metode jeg skal bruke for å lage basen (det som sitter inntil hodet mitt og holder hele greia på plass).

Har fått forslag om å bruke laken og teipe rundt hele greia (Reggy) og å bruke skumplast i striper med lim imellom (Tellos), men er fortsatt usikker.

Har noen andre forslag, gjerne med argumenter for hvorfor? ^^ Hadde vært fint å finne en løsning som ikke er unødvendig klam og tettsittende, men allikevel sitter godt.

GO! ;D

9
Introduksjoner / Susp hath arrived!
« på: 20. okt, 2009, 23:10 »
O hai. Jeg er ganske ny til hele fandomen egentlig, bortsett fra at jeg har brukt furrygallerier som en veldig god fappehjelper i en stund.

Anyways, just wanted to say hi. ^_^ Jeg går på samme skole som TrashWolf, og bor i samme område som Regandor og Fangz. Er her for å finne ut mer om the whole idea of furriness and perhaps make som friends. [smile]

Sider: [1]