Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Lord_Leo

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Mulighet for Norske Fandomen
« på: 15. mar, 2011, 03:30 »

Okay, bare for å starte med at dette er en ren HYPOTETISK idé. Altså en ren "what if" situasjon for å se hva muligheter ligger der ute skulle noe av det som blir diskutert her noensinne bli en realitet.
OG ja jeg veit dette er et bredt dekkende tema, men planter det her inntil admin finner et bedre hjem for tråden.


Så here goes...

Den rent hypotetiske situasjonen (lacking a better word) er skulle noen si komme en til en slump med penger og et stykke "lager" eiendom i Oslo til fri disp og bruk. Hva ville så fandomen bruke dette til. Diskutert med noen furs som driver med produksjon av suits, plushies, klær osv at et produskjons lokal hadde vært bra for å samle ideer og muligheten til å kjøpe råvarer i bulk rather than små biter.

Samt at malere og tegnere kunne ha en base fra hvor å jobbe ut ifra. "Produkjsons firma" med andre ord.

Altså dette er rent hypotetisk, men en egasjert diskusjon om saken føler jeg er på sinn plass. Altså skulle ting en dag skje så er det fint å vite hva folk tenker om saken og hvor man kan gå fra idé til handling til resultat!
Men selv om dette bare er et tankespill for hjernen så håper jeg at dere som vil ta ting et steg videre og faktisk kunne tenke dere å leve å selge produktenne deres tar til ordet. Det har trossalt skjedd rarere ting i verden.

Det jeg ser for meg er en form for felles eid bedrift for de som vil ta ting videre fra hobby (ikke ment for å støte noe) til faktisk levebrød. Med en målsatt produskjons kvote from mnd osv. Mye for å kunne lettere få solgt og reklamert internt i fandommen, men også for å få råvarer til produktet i større menger for en billigere penge. Sånn som pels til suits feks. Pluss at mange ikke har plass til et tegne studio i hjemmet osv.

Så hva vil dere ha, hvorfor vil dere ha det, og hva ville dere gjort med det?
Sett i gang!

2
Introduksjoner / Påtide å si hei antar jeg.
« på: 14. mar, 2011, 06:06 »
Hallo og god morgen.

Kom fram til at det kanskje var på tide å introdusere meg selv etter å ha lusket rundt her i litt over et år nå. Pluss at enkelte av dere har nudget meg kraftig for å engasjere meg mer. So here goes.

Skal vi se, jeg er 24 år, bor i Oslo atm, jobber som bartender og som dørvakt. Tidligere ansatt i forsvaret og tenkt meg tilbake dit fort som faen, reist mye rundt om kring (mangler bare 2 kontinenter!) Utenom det går på skole, kaster penger på folk og spiller spill, henger med venner osv.
Har (as far as I know) null artsy fartsy evner utenom musikk, som jeg spilte i over 12 år, noe nyskjerrig i fursuitlaging og tenkt å engasjere meg mere der etter gode erfaringer og mange klapp på hodet fra en liten katt som kan dette ut og in.

Ellers om meg er vell at jeg er en Løve, jeg er vennlig, snill og stiller opp på det meste så lenge noen vil ha meg med. Har vært en Furry siden 2006, Åpen for det meste og stiller opp for de som er viktige for meg.  Kjenner faktisk en del folk her når jeg tenker meg om :p Husk at bare fordi noen ser skumle ut betyr ikke altid at de er det, men myten har sine røtter et eller annet set!

Jaja, for kutte ned litt nå før det blir for lang til at ingen gidder å lese dette. Any questions, bare å taste i vei, skader aldrig å spørre. Jeg er et fryktelig openminded vesen og trives med alles selskap. Always up for some fun, og forvent å se mye til meg, staten greide ikke å slette alle meningene mine :p


P.S Sånn btw, bare fordi de fleste dørvakter har murpuss mellom øra, så kan jeg garantere dere at jeg ikke har det ;)
Edit: Bare å add meg på STEAM, jeg ligger i Norwegian Paws gruppa somewhere.

Now go out and play, I have stuff to do...

Sider: [1]