Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - WolfchildRusk

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Valentines day
« på: 14. feb, 2008, 16:12 »
Hva gjør en når en vil virkelig imponere, og når en har en sukkerpels som har alt ? Vel, jeg bestemte meg for å gjøre noe jeg ikke kan. Make-up ^^

2
Introduksjoner / Norwegian Wolf
« på: 07. jan, 2008, 15:00 »
To aid our english speaking furs I'm going to write this in both Norwegian and English

Norsk:
Hey, er en ulv 20 år gammel (87-modell) bor i Rogaland like utenfor stavanger. Jobber på Elkjøp som dataselger, og går også på UiS.
Jeg er meget glad i å skrive noveller og romaner, og er også en aktiv cosplayer. Jeg har ikke fursuit, men jobber med saken, til nå er det ører og halsbånd. Har aldri vert noe god på slike introduksjoner, så jeg kan vel runde av med noen fun facts om megselv:
Høyde: 1.83 cm
Vekt: 85-90 kg (varierer)
Øyne:Grønne
Hår:farget


English:
Hey, I'm a wolf 20 years old (Summer of 87) I live in Rogaland, just outside Stavanger. I am currently employed by Elkjøp where I sell computers. And I also atend the Univeristy. I enjoy writing short stories and novels, and I'm and active cosplayer. I do not own a fursuit, but I'm working on it, so far all I've got is a couple of fluffy ears and a collar. I've never been good with introductions, so how about some fun facts about myself :
*I'm a non-smoker
*I drink
*I would rather yiff you than kill you
*but I would rather hug you than yiff


Nok tull nå, noen spørsmål ?
Enough jokes, any questions  ?


Sider: [1]