Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Fredd

Sider: [1]
1
Underholdning / Discord voice server
« på: 10. aug, 2016, 14:56 »
For moro skyld og at noen av oss hadde lyst til å snakke litt sammen laget jeg en discord server, denne er da åpen for alle som har lyst til å henge og prate med andre likesinnede.

Trykk her for å bli med: https://discord.gg/tHPHqRg

For de som ikke vet hva discord er, så kan det lett forklares med at det er en blanding av skype og teamspeak, og mye enklere i bruk. Du kan velge å laste ned discord til PC, mobil og nettbrett. I tillegg finnes det en nettversjon om du ikke ønsker å installere den, den mangler ting som en fullversion har, så du burde gå for det. Discord har 2 forskjellige kanallar; tale og tekst, du kan selv lage dine egne private rom og samtidig invitere andre som er på i servern, jeg har også laget felles rom som alle kan vente på andre i.

Så hvorfor discord?
  • Det er mye letter en skype og Teamspeak, og i tillegg kan du bruke nettutgaven. Du kan også bruke den uten profil om du ønsker (ikke anbefalt).
  • Alle tekst og talekanler er oppe, det er bare å komme inn om du har lyst til å prate med noen.
  • Det er gode muligheter for bildedeling og linkdeling for de som måtte ønske, også på mobil.

Trykk på linken for å komme i gang! https://discord.gg/tHPHqRg

Trenger du hjelp så legg ut et innlegg.
Du kan lese om det her: https://discordapp.com/features

2
Introduksjoner / Hei der
« på: 27. jul, 2016, 00:05 »
Har snoket litt rundt en stund nå, tenkt jeg kunne introdusere meg for en gangs skyld. Er ikke så mye på forums, bruker helst Skype, Discord, Teamspeak, Telegram, Whatsapp eller Steam. Når jeg begynner å skrive om noe jeg liker eller meg selv har jeg en tendens til å skrive litt mye, skulle ha gitt ut en selvbiografi XD. Regner med at dere ikke er så interesserte i det, så jeg holder det kort.
 
Om man ikke nevner datamaskiner og spill, så har jeg lite hobbyer jeg kan dele med andre, de vennen jeg kjenner driver for det meste med festing, fotball eller spill. Etter at en god venn introduserte meg til Furry fandommen har jeg begynt å like den mer og mer, blitt kjent med mange og føler det som en hobby jeg vil gjerne finne ut mer om og møte folk i nærheten.

Må si min favoritt dyr for øyeblikket er reven [wink], ønsker å lage fursona men har ikke noen ide. Tenker veldig på å sjekke ut furcons og lignende, men kjenner få som er furry og har ikke nevnt det til noen.

Selv så er jeg 19,jobber jeg som IT Læring (hvem kunne ha gjettet  [laugh]) og bor i Sandefjord Vestfold (2 timer fra Oslo). Jeg har linket Skype og Steam på profilen min om noen har lyst til å sjekke meg ut, spiller mye strategi, skytespill, byggespill, mmo og en god del annet. Ganske pratsom om det er et spennene tema, ellers skriver jeg mye, veldig mye…

Ser det er stille her, hvor er festen for tiden?

Sider: [1]