Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - TheFoxAddict

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Og være eller ikke være en Furry!
« på: 10. mai, 2017, 21:23 »
Jeg vet liksom ikke helt hvor jeg står. Er jeg en Furry eller er jeg ikke en Furry? Jeg er intresert i en god del av det Furries er intresert i.

Jeg elsker kunsten. Jeg elsker antropomorfe filmer. Og jeg elsker å lese antropomorfe tegneserier. Og jeg prøver å tegne litt selv, egne Fursonaer og slikt. Og ja de ser ut som typiske Furry karakterer mange av dem. Er ingen Fursuiter men elsker ører, poter og hale tilbehør. Fikk en helt nydelig kurvet hvit katte hale i posten i dag. Er veldig glad i slike ting. Det får meg til og føle meg hel. Og når det gjelder rever, vel jeg identifiserer meg med min egen art. Men reven er noe helt spesielt for meg. Føles som en del av den jeg er blitt.

Men alt dette, gjør det meg virkelig til en Furry?! Jeg har tenkt en del på det [puzzled]

Jeg må innrømme at jeg ikke føler meg 100% komfortabel med å kalle meg selv en Furry. Jeg kan ikke helt identifisere med det og være en Furry. Ikke enda i alle fall. Jeg føler meg mer som en Anthro fan minus Furry delen.

Er det noen som har følt/ hatt det slik? Eller viste dere fra første stund at dere var en Furry? For meg har det vært veldig forvirrende...

Hva er egentlig forskjellen på det og være en Furry og bare være en Anthro fan. Hadde vært veldig fint om noen har lyst og dele noen historier, personlige erfaringer om det og være en Furry. Livet som en Furry. Om hva det betyr for hver enkelt.Jeg vil veldig gjerne fortsette og være en del av Furry sammfunnet. Og forhåpentligvis finne min plass på veien  [smile]

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Furs, Furry?
« på: 23. apr, 2017, 20:25 »
Bare lurer på en ting. Furs og furry, er det bare en smak og behag ting? Noen sier Furries andre sier Furs!

Må spørre fordi det er så mye jeg ikke vet enda [puzzled]

3
Otherkin og therian / Slettet post
« på: 03. apr, 2017, 18:12 »
Beklager, ingenting og se her. Bare en feil post lagd av en Furry jente som har vært litt forvirret når det gjeder hva det og være Furry betyr for henne  [puzzled]

Orginal post er slettet!

4
Conventions / Anthrocon eller lignende i Oslo?
« på: 04. mar, 2017, 12:23 »
Jeg bare lurer på om det finnes noe Anthrocon eller noe lignende i Oslo. Har aldri vært på noe sånt før, men venninna mi som ikke er en Furry har skikkelig lyst og dra.

5
Fursuit / Etsy?
« på: 13. des, 2016, 08:24 »
Når jeg søker opp "fursuit" på Etsy, så dukker det opp en del ting. Alt fra fulle kostymer til bare hoder, poter eller haler. Også ser jeg noen som har open slots for fursuit commissions.

Nå er jeg langt fra klar enda til og skaffe meg en en partial fursuit. Men i mellom tiden prøver jeg og lære hva jeg kan. Er det og anbefales og skaffe seg en fursuit fra noen på Etsy?

6
Introduksjoner / Heisan og hopsan
« på: 12. des, 2016, 18:41 »
Jeg har vært interessert i furry art og comics i flere år. For øyeblikket har jeg kun mine 3 uferdige fursonas. Er vel egentlig en furry hobby tegner i trening, men mine 3 fursonas betyr mye for meg.

For ikke så lenge siden startet jeg og se på og abonnere på fursuiter kanaler på youtube. Og i det siste har jeg tenkt litt på det og kansje en dag skaffe meg en partial fursuit av en av fursonaene mine. Det ser så utrolig gøy ut  [smile]

Hyggelig og hilse på dere  [ureshii]

Sider: [1]