Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Shotherra

Sider: 1 [2]
26
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din favoritt fursuiter
« på: 02. des, 2014, 22:11 »
Vet ikke helt hvor jeg skal begynne men Ngala The Huntress har lenge vært en favoritt og ikke minst en inspirasjon for meg. Man ser ofte opp til de... one day I will be there :) Var vel slik det begynte med denne fandommen også. Håper i det minste at jeg treffer ho på en Convention en gang. RinTheDragon er også en favoritt, imponert over talentet ho har.Videre kan en nevne den vanlige clockwork gjengen. Ezwolf, Selene, Mithea, Farfoax, Jenari Emerald, Fangsy og sikkert noen til jeg ikke husker i farten.

Sayh, Panduck laget av Beetlecat. En av de kuleste suitene der ute. Sammensetning av to arter som passer så godt sammen :D
Da fikk jeg bekreftet det jeg trodde. Mener på at Beetlecat har bilde av den på hjemmesiden. For øvrig en av de som topper høyt på lista mi også.
27
Introduksjoner / Sv: Heyo :3
« på: 27. nov, 2014, 21:16 »
Velkommen

Ta en kikk her hvis det er noe du kunne tenke deg.
http://www.norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=4654.25

28
NordicFuzzCon arkivet / Sv: [NFC2015] Hvem skal/tenker?
« på: 21. nov, 2014, 17:03 »

og en ting til...
Det var jo ikke så galt det. Jeg kjører nok selv. Bor i Kristansand så blir en fin tur. Vil tro at det blir selve helga siden vi er en noen som skal oppover dit. Venter litt med registreringen siden det er litt usikkert om en rekker det.

Hvor mange andre skal være med i bilen da? om du reiser mener jeg :P litt kjedelig å sitte 12 timer i bil alene ... tenkte at jeg kunne sitte på kanskje, og da heller spleise på bensinen eller noe. Reiser fra Egersund jeg, og toget stopper jo i kristiansand uansett... så hvorfor ikke? Har meldt meg på Leophan's togtur, tror han skal skal bestille billettene snart.. men om jeg får svar før han gjør det, og det er greit for deg (har jo aldri truffet deg, så skjønner om du sier nei), og bensinen er billigere enn togbillettene så vil jeg ^^

(har early arrival og late departure da, så om du ikke har det går det ikke)

Hyggelig at du tar deg tid til å spørr. For øvrig skal det være en lite furmeet her i Kr.sand her om 2 uker. Ta turen så treffer du nok på meg også. Ellers så er det usikkert hvem jeg drar med på NFC, Zuku og Raypai her inne skal evnt være med så lenge fursuiten blir ferdig til da. Det gjenstår å se. Sålangt så har vi ikke bestilt noen billett enda. Skulle det likevel gå i siste liten så kan det være at vi tar oss en dagstur uansett, gjenstår å se.

29
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Skype?
« på: 11. nov, 2014, 17:24 »
Hadde vært fint å truffe flere folk via skype også. Har lyst til å legge til folk men føler at jeg bryr de for mye.

Skype; Turbomega666

30
Introduksjoner / Sv: Hei
« på: 03. nov, 2014, 17:40 »
Velkommen til oss, håper du koser deg, og kommer til å klemme deg på NFC om ikke før ;) *er klemme ulv*
Hehe, regner med at jeg ikke slipper unna så får jeg hilst på deg også  :)

31
Løfter denne tråden litt her...Den første er en 94 Vectra 2.0l 16v som er bygd om og godkjent. Akkurat nå står den slik pga rustfjerning og skal inn til hellakkering iløpet av våren.

Den andre er en 85 Rekord E2 Caravan som er pusset opp og lakkert. Ombygd til rekkesekser 3.0l 24v. Den blir vel parkert nå snart i påvente av sommeren igjen.

Siste på bildet er Omega B 2.0 16v. Blir brukt som bruksbil av min søster.
I tillegg har jeg nylig kjøpt meg en Omega A 2.4l som bruksbil mens de andre bilene min står inne i vinter.

32
Conventions / Sv: Desucon Fantasy
« på: 26. okt, 2014, 20:15 »
Får bryte isen her ;) skal dit også.

33
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Vis dig selv?
« på: 25. okt, 2014, 01:22 »
Meg og Kealian på CabinCon  [ureshii]

Syns jeg kjente igjen halen til Jenari på bildet der. Så ut som en fin plass der oppe :)

34
Introduksjoner / Sv: Hallo!
« på: 20. okt, 2014, 15:50 »
Får ønske deg velkommen hit jeg ogshå Ray :) renger med at du kjenner igjen meg.

35
Fursuit / Sv: Digi-stylter
« på: 21. sep, 2014, 20:57 »
https://www.digilegs.com/ er vel blant de mer proffe du kan kjøpe, men de er ganske dyre. Masse videoer på YouTube av de.

De kostet litt mye ja :o

her ser du veldig mye, så kopier så mye som mulig om du har lyst :) https://www.youtube.com/watch?v=u_rYWTSZK6k


Følte det ikke var helt ferdig det prospektet slik jeg så det. Har gått med tanken på å lage noe selv siden jeg har en del kunnskaper og nødvendig vektøy. Men har enda ikke funnet en god en på nettet enda.

36
Introduksjoner / Sv: Hallo, ny sørlening her!
« på: 17. sep, 2014, 22:13 »
Flott med flere sørlendinger her, velkommen :)

37
Fursuit / Sv: Digi-stylter
« på: 16. sep, 2014, 00:01 »
Har hatt dette i baktankene lenge men er kun blitt med planlegging. Foreløpig er Monoyasha de som er best lagd hittil mener jeg. Det lå en video ute før der en kunne se hvordan det var lagd men klarer ikke å finne den lenger.

38
NordicFuzzCon arkivet / Sv: [NFC2015] Hvem skal/tenker?
« på: 02. sep, 2014, 17:55 »
Hvor mye regner folk med at det går av penger på et slikt con?

for conet (da med twin roomhotell, nisse sponsor, furrybuss til og fra flyplassen, early arrival, late departure, to buffet billetter osv) har jeg brukt rett under 4000 norske kroner. allt jeg mangler er flybilletter, om du bor nær oslo vil jeg tro at fly og tog blir like billig, ellers vet jeg ikke, men blir så langt med toget fra rogaland så jeg flyr...

Det var jo ikke så galt det. Jeg kjører nok selv. Bor i Kristansand så blir en fin tur. Vil tro at det blir selve helga siden vi er en noen som skal oppover dit. Venter litt med registreringen siden det er litt usikkert om en rekker det.

39
NordicFuzzCon arkivet / Sv: [NFC2015] Hvem skal/tenker?
« på: 31. aug, 2014, 20:24 »
Hvor mye regner folk med at det går av penger på et slikt con?

40
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 30. aug, 2014, 21:24 »
Kanskje noe litt utenom det vanlige her men er i fullgang med litt lakking nå.


41
NordicFuzzCon arkivet / Sv: [NFC2015] Hvem skal/tenker?
« på: 30. aug, 2014, 00:07 »
Dette er noe jeg har veldig lyst å dra på. Men både tid og om en blir ferdig tidsnok er avgjørende her. Så føler ikke helt for å forhåndsbestille da det kan dukke opp noe uventet. Skal suite i så fall. Om jeg ikke får med meg de som jeg planlegger å gå sammen med hadde det vært fint om jeg kunne hengt litt sammen med noen andre. Liker ikke å gå alene når det er ingen kjente.

42
Introduksjoner / Sv: Hei
« på: 26. aug, 2014, 21:57 »
Mange som var på Desucon som nevnt. Er fint med tilbakemeldiger her, en føler seg litt mer hjemme da :)

velkommen^^

Takk Tora, forresten så la jeg deg til på Face og på FA som du har nok fått med deg. Jeg så deg forresten ikke på Desucon men fikk med meg at du hadde vært der i alle fall.

43
Introduksjoner / Sv: Hei
« på: 25. aug, 2014, 12:08 »
Hei hei og velkommen hit ^w^
Mener å huske at du var på desucon, den grønne dragen i suit?bil noen som har det. bare å snake lit med folk så for du sikert noen som siter på med deg
jepp, regner at det ikke blir tom bil uansett.

44
Introduksjoner / Sv: Hei
« på: 24. aug, 2014, 20:54 »
Takk for tilbakemeldinger folkens :)

hello og velkomne til vårt lodne lille hjørne av internettet.


mane her som hvar på desucon 9. blant anet med.    fik ikke dratt til tyskland jeg heler men skal til Stockholm og NFC. så hoper å hilse på deg. å hvem vet kanskje vi sitter på same tog

Jeg kommer til å kjøre selv. Tog har jeg ikke tatt på årstider :) Men slår gjerne av en prat hvis vi treffes en gang over en kopp kaffe.

45
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvor bor du? heheh... =3
« på: 24. aug, 2014, 02:26 »
Kristiansand her :)

46
Introduksjoner / Hei
« på: 24. aug, 2014, 01:54 »
Ble tipset om denne siden så fant ut at dette var en god mulighet for å treffe på flere som har samme interesse her. Det er først nå i det siste at jeg har blitt mer aktiv innenfor furry fandommen. Er også på FurAffinity, samme brukernavn der. Foreløpig har det kun vært Desucon Fantasy og Desucon 9. Min opplevelse har igrunn vært ganske posetiv og har da møtt flere furs som jeg har kommet i kontakt med og ikke minst inspirasjon.

Ellers planlegger jeg en fursuit iløpet av dette sist halvåret som er igjen. Planen er da å få med meg Nordicfuzzcon og Desucon 10 og Elmia 2015 neste år. Om det blir en tur til Tyskland gjenstår å se med tiden. Av musikk kan det nevnes Iron Maiden (regner med at det er flere her?) Holder til i Kristiansands området.

Sider: 1 [2]