Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Jeg var på Outland her for noen dager siden og så på mangaene i Boys Love-hylla. Helt nederst så jeg en manga med en gjeng antropomorfiske dyr på coveret og tenker dette er jo sikkert noe for meg.
Så kommer jeg hjem da, leser boka, og så prøvde jeg å se om det fantes noen som diskuterte den på internett eller noe sånt, men jeg fant ingenting. Overraskende, syntes jeg, fordi hun er ei bra bok. (For det meste, hele kapittel tre synes jeg man bare kan ta ut).
Hun var ei søt bok, og jeg kan se en liten community forme seg rundt henne, så hvis du er fan av Boys Love ville jeg sterkt anbefale henne.
Hvis du har lest henne ville jeg også gjerne likt å høre hva du syntes.

Her er ei anmeldelse, men jeg anbefaler å lese boka først så du for oppleve historien selv. rightstufanime.com/post/The-Wize-Wize-Beasts-of-the-Wizarding-Wizdoms-Manga-Review
2
Bodø?! Vil gjerne komme i kontakt med noen i samme by
3
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« Nyeste innlegg av CTL 26. des, 2020, 11:20 »
4.
4
Introduksjoner / Sv: ny til dette forumet
« Nyeste innlegg av CTL 26. des, 2020, 11:16 »
Takk. Nei, det er Spicey Feline som tegnet det som secret santa for mange år siden.
5
Introduksjoner / Sv: ny til dette forumet
« Nyeste innlegg av HyddgenNumbat 13. des, 2020, 12:43 »
Fett profilbilde! Har du laget det selv?
6
Introduksjoner / Endelig har jeg laget en bruker her
« Nyeste innlegg av HyddgenNumbat 12. des, 2020, 21:24 »
Hei folkens!
Jeg er Hyddgen, og har vært en del av furry-fandommen siden tidlig 2017, men har ikke vært noe glad i å snakke med folk jeg ikke kjenner på internett, eller hatt noen furry-venner å snakke med ansikt til ansikt. Jeg har tegna for meg selv og sett på en del furries på YouTube da. Jeg er ikke særlig glad i å sosialisere over internett, men jeg er fortsatt glad i å svare på spørsmål og slikt, så hvis det er noen er det bare å stille.

Her er litt fakta om fursonaen min fordi jeg elsker henne
Fursonaen min er en numbat som heter Hyddgen (uttalt Høthgen med engelsk th-lyd). Jeg bytta nylig fursona fra en rev som heter Pickles, fordi jeg følte jeg hadde forandra så mye siden jeg lagde ham.

Hyddgen er genderfluid og bi. Hun bruker alle pronomen, men jeg refererer oftest til henne med hunkjønnspronomen. Hyddgen kan bare to språk, walisisk og saratsarä, og snakker derfor sjeldent med noen andre enn familie og venner som forstår henne.
Jeg har ikke noe tegninger av henne, så designet hennes er ikke helt bestemt, men det består av naturlige farger for en numbat iallfall.
7
Hei jeg vil gjerne spille med deg, hva er Steam-IDen din?
8
Spill / Sv: WoW [World Of Warcraft]
« Nyeste innlegg av Shuffleton 10. nov, 2020, 16:58 »
Hvis noen har lyst til å spille WotLK på gratis privat-server:
  • Registrer bruker her
  • Last ned WotLK her
  • Endre fila \Data\enUS\realmlist.wtf sånn at server-adresse blir snadder.zapto.org
  • Wreck shit
9
Leker / Sv: Assosiationslek
« Nyeste innlegg av Shuffleton 10. nov, 2020, 16:40 »
Snurrebassen til Tony the Tiger
10
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« Nyeste innlegg av Shuffleton 10. nov, 2020, 16:31 »
  • Matcher jeg får på Tinder svarer aldri når jeg skriver, å prøve å komme i kontakt med noen på jobb eller i studium sees på som svinete, og er potensielt straffbart - forrige gang jeg hadde sex var over fem år siden, da den forrige samboeren min gav meg klamydia.
  • Har slitt med å få jobb i nesten ti år, fagutdanning hjelper ikke når en blir direkte anklaget for å "søke på stilling bare for å kunne få deg et ligg" (og liknende i samme gate) under jobbintervju ved kvinnedominert arbeidsplass - jobber nå som levende trafikklys langs veg.
  • Gjorde ferdig bachelorgrad i informatikk i vinter ([cool]), men de fleste data-jobbene finnes nede i søringland, og "kvinner oppfordes spesielt til å søke" - NAV synes at jeg ikke har rett til sertifiseringer, flyttehjelp eller dagpenger, selvom jeg ikke har arbeid halvparten av året med lite mulighet for å spare opp penger til leie om vinteren.
  • Når jeg prøver å prate med amerikanere om hvordan de/jeg har det, blir jeg ca 50% av tida redusert til "hateful entitled mysogynistic privileged white cishet with the wrong genitalia who didn't vote for Biden nazi nazi fascist nazi scum".
  • Må ete ris med soyasaus opptil fire ganger i uka.


Neste episode:
Shuffleton prøver å tjene penger ved å skrive dataprogram som gjør det lettere å runke elns
Sider: [1] 2 3 ... 10