Nyeste innlegg

Sider: [1] 2 3 ... 10
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Spør for en venn i Bergen
« Nyeste innlegg av FoxInABox 11. jan, 2020, 17:25 »
https://www.norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=5552.msg155656#msg155656

Du må nok legge til en av de på telegram for så at de gir deg tilgang til den.

You might have to add one of them to telegram and have them give you access to it.
2
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Spør for en venn i Bergen
« Nyeste innlegg av SobaDoodle 09. jan, 2020, 13:45 »
Hei! Jeg er visst denne vennen haha...tusen takk til Charade for at du gjør en innsats for å hjelpe meg på vei  [w-happy] (thanks for making the effort, really!!). Håper å finne folk jeg kan snakke med og bli kjent med, alt som nevnt av Charade stemmer ganske overens med...vel meg haha  [w-confused] beklager visst dette er feil plass å plassere et slikt emne (and sorry to you Charade for having to go out of your way on my behalf!), men jeg håper at jeg kan bli kjent med mange av dere  [w-happy] (håper dette ikke høres merkelig ut? så fall beklager jeg!  :-X )
3
Introduksjoner / Heyo!
« Nyeste innlegg av SobaDoodle 09. jan, 2020, 13:36 »
Heyo  [w-happy] er ny her og ny generelt i furry fandomen (siden oktober i fjor tror jeg?). Vet ikke akkurat så mye om fandomen enda, men håper å lære mer samtidig som jeg kan bli kjent med andre  ;D er spill og kunst interessert ("kunst" jeg begynte å tegne for 3 måneder siden men...ja! XD). Har ikke prøvd å integrere meg i et miljø enda, men tenker å ha noe innenfor Norge eller lokalt kan være et bra sted a begynne?  [w-confused] (holder forøvrig til i nærheten av Bergensområdet). Håper å bli kjent med dere  [w-happy]
4
Bjeff! Mjau! Mø! / Spør for en venn i Bergen
« Nyeste innlegg av Charade 05. jan, 2020, 02:05 »
Hei hei! Jeg må skrive på engelsk, so, sorry before I begin.
I have a friend living outside Bergen who recently joined the fandom and could use some people to hang out with or talk to. He's very social but has a hard time reaching out, so I'm posting this hoping some people here might help him make some friends. He also doesn't trust strangers so it might be hard to get to know him, but, he really likes video games, especially Pokemon, Steven Universe, and is obsessed with cats. He usually has his head in the clouds and puts others before himself way too much. He also overthinks a LOT, so beware. If you can be patient he's a really nice guy to know.
Hvis du har lyst å være kjent med ham sende meg en melding eller skrive her og jeg skal prøve overbevise ham om ta kontact.  Takk og jeg håper å høre fra dere  :)

Også, jeg så at det var en Telegram gruppe for folk som bor i Bergen men jeg vet ikke hvor jeg finner den. Han har en Telegram men han bruker den aldri, så jeg tror at noe som det er en god plass å begynne. Hvis dere har noe info gi meg beskjed

(If any of my Norwegian is wrong or weird please don't hesitate to say something. I'm still learning so corrections help)
5
Introduksjoner / Sv: Ny youngfur
« Nyeste innlegg av Lapu 17. des, 2019, 13:40 »
Hio
Velkommen til forumet!!
Hyggelig og møte deg [w-happy]

Vil anbefale og skaffe en telegram eller Discord hvis du ikke har det og bli med i grupper der. Mer aktivitet de stedene.

Send melding eller start en/fortsett på denne tråden om det er noe du lurer på eller om du bare vil snakke [w-wink]
6
Introduksjoner / Ny youngfur
« Nyeste innlegg av Rose300 04. des, 2019, 21:18 »
Heihei! Eg e ny her og he lyst til å bli litt kjent. Litt om meg: Eg e 13 år, he vore i fandommen sida april i år, liker veldig godt å tegne og har ein grøn furagon (orginal species eg ikkje he åpna ennå) som fursona. Sida vennegruppa mi på skolen er ekstemt ustabil og eg he ikkje serlig med sosiale evnar, ville eg pøve å kanskje få nogen vennar her.  [ureshii]
7
Kjøp og salg / 150NOK flat commissions
« Nyeste innlegg av SpiceyFeline 30. okt, 2019, 13:20 »
Hei furs! Long time no bark!
Livet har behandlet meg kjipt i det siste og derfor vil jeg tilby billige commissions som blir ferdigstilt i løpet av få dager. Commissions som ligner vedlagte bilder tilbys nå for 150Kr! Du kan selv velge expressions. Du får tilsendt ferdige filer i flere størrelser, slik at du kan skalere de og bruke til både forum ikoner, og illustrasjoner av din fursona. Bestill ved å fyll ut skjemaet under, så tar jeg kontakt asap <3

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc6fW_1T_GYb9jW1vi8B_gSVdozK-ULuQHkzWV2WqQJxFPC9A/viewform?usp=sf_link

Om du ikke har anledning til å kjøpe commissions akkurat nå, setter jeg stor pris på en Retweet på Twitter. En RT kan hjelpe meg mye.
https://twitter.com/skreechie/status/1189515445432393728


8
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« Nyeste innlegg av Fenris 27. okt, 2019, 22:23 »
nomer en
9
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« Nyeste innlegg av Leophan 16. okt, 2019, 16:03 »
Bø!
10
Leker / Sv: Tell til 10 før en admin poster!
« Nyeste innlegg av Fenris 14. okt, 2019, 11:31 »
syv
Sider: [1] 2 3 ... 10