Skrevet av Emne: Norske furry ressurser  (Lest 13444 ganger)

Miles T.F. Baxxter

  • Grunnlegger
  • Administrator
  • Über Fur
  • ****
  • Innlegg: 4279
  • Buskasklubben
    • Vis profil
    • LiveJournal
Norske furry ressurser
« på: 14. des, 2007, 22:29 »
NORSKE FURRY RESSURSER

NorPaws LiveJournal community

Det er flere norske furs som har webjournaler på tjenesten LiveJournal, og det finnes der også et eget NorPaws community - eller samfunn på norsk. Her kan medlemmer lese, skrive og kommentere på andres innlegg. Merk at man må ha en egen LiveJournal konto og medlemsstatus i samfunnet for å kunne skrive innlegg. Dette samfunnet ble startet av Swandog, som også er moderator sammen med Sayh og Miles T.F. Baxxter. Du finner NorPaws samfunnet her.

#NorPaws på IRC

Det finnes en egen kanal på IRC for norske furs. Denne kanalen heter #NorPaws og er tilgjengelig på Furnet sine servere. En liste over Furnets servere finnes her. Kanalen ble startet og drives av Felix. Kanalen har også en egen statistikkside som er tilgjengelig her, satt opp og drevet av Simba.

last.fm

last.fm er et online musikk samfunn der du kan laste ned programvare som registrerer hvilken musikk du spiller på din datamaskin. Denne dataen blir lagret på din brukerkonto og vil være tilgjengelig for andre, og en egen "radiostasjon" basert på hva du har spilt blir opprettet. Du kan også bli medlem av grupper som registrerer all musikk som blir spilt av gruppens medlemmer, og lager ukentlige topp ti lister basert på dette, samt en egen radiostasjon - og det finnes selvfølgelig en slik gruppe for norske pelser, som er tilgjengelig her! Gruppen ble opprettet og blir administrert av Miles T.F. Baxxter.

Steam

Vi har også vår egen gruppe på Steam her, hvor du kan både se hva andre norske furs spiller og spille sammen med de! For å bli med i gruppen vennligst ta kontakt med en av gruppens administratorer: Aikho, Kal, eller Miles T.F. Baxxter.

WikiFur Norge

En norsk versjon av den engelske WikiFur. Som med andre wiki-sider så kan hvem som helst bidra med den informasjonen de skulle sitte inne med, og furs kan også opprette sider om seg selv og sin fursona. Du finner siden her.

Fur Affinity

Fur Affinity er en av de store sosiale nettsidene for furry kunst, hvor de kreativt aktive kan poste sine verk. Det finnes flere gruppekontoer der man kan watche og lenke til i gjennom sin medlemskonto, for å vise sin tilhørighet. For norske furs er det forumets offisielle gruppe Norwegian_paws, startet av Regandor og moderert sammen med Miles T.F. Baxxter. I tillegg finnes Norwegianfurs og norwayfurs.

Twitter

I likhet med det meste annet så finnes vi og på Twitter. Twitter feeden vår er @NorPaws og her blir det lagt ut informasjon og påminnelser om viktige hendelser.

Skype

For de Skype-avhengige finnes det en stor, pågående Skype-samtale administrert av Aikho. Ønsker du å bli invitert til samtalen, ta kontakt med ham! Merk at samtalen har åpen aldersgrense, så tenk før du skriver.
« Siste redigering: 30. jun, 2013, 21:28 av Miles T.F. Baxxter »