Skrevet av Emne: Patch Notes  (Lest 4910 ganger)

Tellos

 • Administrator
 • Senior Fur
 • ****
 • Innlegg: 993
 • Rev.. as if anyone was wondering..
  • Vis profil
  • Tellos.us (under construction)
Patch Notes
« på: 11. aug, 2013, 20:54 »
I denne tråden vil vi legge ut oppdateringer som blir gjort på forumet.

Tellos

 • Administrator
 • Senior Fur
 • ****
 • Innlegg: 993
 • Rev.. as if anyone was wondering..
  • Vis profil
  • Tellos.us (under construction)
3.0
« Svar #1 på: 11. aug, 2013, 21:37 »
Oppdatering:
- Forumet har endelig blitt oppdatert og samtidig blitt gjort mye sikrere. Med det nye forumet har det også kommet nytt design og noe annerledes oppsett på grensesnittet. Vi skjønner at endringene er noe brå og håper på litt tålmodighet når det kommer til å venne seg til
endringene. Vi anbefaler at dere setter dere og går over forumet og dets nye struktur for å bli litt kjent med det igjen. Hvis dere finner noe som ikke er godt nok eller noe som mangler, vennligst benytt tråder eller opprett tråder i "forum snakk" delen av forumet.

Mods og Administratorer:
- Atrox har blitt gjort til lokal moderator over "yiff" forumet.
- Leophan har blitt gjort til lokal moderator over "furmeet" forumet

Disse nye mod tilleggene er for å ha bedre oversikt og for å kunne moderere forumene bedre. Målet er å ha en overordnet mod pr forum og vårt søken fortsetter. Jobben til disse nye moderatorene er å holde oversikt over forumet, gi tilbakemelding og tilsnakk om evt overtramp og rapportere uheldige hendelser til globale mods eller admins.

Til de som ikke er blitt tatt inn (selv etter sendt søknad) det blir gjort veldig nøye målte vurderinger på vårt valg av mods og vi prøver å passe på å ta inn mods som passer spesielt inn i den jobben vi trenger fylt. Dette kan da bety at enkelte har blitt forbigått og det er ikke ment på noe vis personlig. Det er mulig du bare ikke passet inn i denne spesielle jobben. Søknader sendt vil uansett bli beholdt og vurdert fortløpende når nye posisjoner åpner.

Vil be om at alle som har sendt inn søknad, oppdaterer søknaden med hvilket underforum dere ønsker å moderere (merk bjeff-mjau-mø trenger mer enn en moderator) og send på PM til meg (Tellos)

Underforum som fortsatt trenger moderatorer er:
- Introduksjoner
- Bjeff! Mjau! Mø!
- Dyr og natur
- For the Norwegian-impaired
- Bakrommet
- Conventions
- Tøydyr


Forum struktur:
- Ekstensiv modifisering av forum-struktur for å reflektere folks bruks-mønster og for å fremheve spesielle behov ytret over den siste tiden.
- Spesielle forum og under-forum har fått en informasjons tråd for å forklare bruken og evt spesielle regler som er forbundet med forumet.

Endringene er som følger:

- Introduksjoner:

- Bjeff Mjau Mø:
 - Loppemarked (ny)
 - Leker (tidligere Spill og memer)
 - Klær og tilbehør (ny)(endret fra å være sitt egne forum til en del under bjeff mjau mø)

- Dyr og natur:

- Underholdning:
 - Spill (ny)
 - Film (ny)
 - Musikk (ny)
 - Literatur (ny)

- Otherkin & Therian: (ny)(dette er en helt ny forum del for å gi et tilbud til en noe desverre separert del av miljøet/fandomen med håp om å skape samhold mellom de to miljøene)

- Pelskunst:
 - Privat portefølje
 - Fursona
 - Gaver
 - Kjøp og salg
 - Din Yiff (ny)(dette underforumet vil være skjult til brukere har fått tillatelse til å entrè. Brukere som allerede har tilgang til Yiff underforumet har også tilgang her)
 - Kunstgalleriet (ny)

- Furmeets:
 - Offentlige (Ny)(åpen del av furmeets. Vit all informasjon gitt her ligger fullt åpent og offentlig så bruk på eget ansvar)
 - Private (ny)(Dette er det gamle furmeets underforumet. Det er samme krav som før for å komme inn her)

- Bakrommet: (forblir skjult. Spør om tilgang)
 - Offentlige relasjoner (ny)
 - Kontakt-informasjon (ny)

- Conventions
 - Further North (Norge)
 - Eurofurence
 - NorCon
 - NordicFuzzCon

- Fursuit:
 - Pelsgalleriet (ny)
 - Walks (evt lufteturer) (ny)
 - Kjøp og salg (ny)

- Klær og tilbehør: (flyttes til bjeff mjau mø da den er spesielt lite brukt)

- Tøydyr:

- Yiff: (forblir skjult som alltid. Spør om tilgang)
 - Voksengalleriet: (ny)
 - Kinks (ny)


Features:
- I profilen din har vi lagt til muligheten for å registrere Skype
- I profilen din har vi lagt til muligheten for å registrere Twitter
- I profilen din har vi lagt til muligheten for å registrere Steam
- Ny admin funksjonalitet er lagt til
- Ticket system er med i den nye versjonen av forumet. Dette betyr mer oversiktlig håndtering av rapporteringer.


Funksjonalitet og innstillinger:
Etter veldig mye klager og tilbakemeldinger på voldsome signaturer har vi gjort noen endringer i størrelse og funksjonalitet i signatur boksen. Nå vil begrensningene hindre overtramp i en hvis grad. Endringene er ikke tilbaketredende i annen grad enn at elementer i spesielt store signaturer har blitt kuttet.

- Signaturer har fått en hard grense på 100x800px størrelse. Det betyr at signaturer som lastes opp blir skalert ned for å møte denne grensen.
- Boksen for signaturer er nå satt til 140px høy. Alt som går over dette vil ikke vises. Dette har tilbaketredende kraft og alle brukere som har totalt mer innhold i signaturen enn 140px høyde vil merke at ting forsvinner.
- Antall bilder i signaturen er blitt endret og det er nå maksimalt 5 tillatte bilder i en signatur, resten vil forsvinne.
- Tid mellom innlegg fra brukere er endret fra 5 til 15 sekunder. Dette for å unngå spam.
- "Bruk hurtigsvar i emner:" har blitt slått på som defailt. (boksen nederst for å hurtig kunne svare på tråder uten å måtte laste en ny side). Du kan gå inn på profil og endre dette.
- "Vis forumbeskrivelse inne i hvert forum." har blitt slått på som standard. Du kan gå inn i profil og endre dette selv.


Tilbakemelding:
- Vennligst gi oss tilbakemelding på endringene. Alt som er gjort frem til nå er basert på tilbakemelding, klager og ønsker fra brukere. Målet vårt er å gjøre forumet interesant og "fresht" for gamle og nye brukere å poste i og det er kun mulig hvis dere gir oss deres meninger.

I tillegg vil jeg be om at alle brukere blir flinkere til å rapportere uønskede hendelser. Vi kan ikke love at alt blir moderert, men alt VIL bli sett på og vurdert. Vi håper dere har forståelse for at all moderering er skjønns basert (og det er desverre ingen annen måte å gjøre det på) men i spesielle tilfeller blir modereringer gjort i samtale med flere (om ikke alle admins og mods) for å sikre mest mulig rettferdig håndtering. Med våre nye mods blir denne jobben gjort litt enklere og mye mer effektiv.

Tellos

 • Administrator
 • Senior Fur
 • ****
 • Innlegg: 993
 • Rev.. as if anyone was wondering..
  • Vis profil
  • Tellos.us (under construction)
Sv: Patch Notes
« Svar #2 på: 14. aug, 2013, 21:14 »
Quick fix:

- Din yiff er flyttet under yiff forumet. Dette etter en del gode argumenter om å samle alt av denne typen tråder under ett sted.