Nå har vi den store hva var det siste du spiste og drakk tråden rett ved siden av her, men dette er en liten videreutvikling av den. Her skal dere beskrive hva dere spiste til middag, og ikke minst hvordan dere lagde måltidet (hennvis til oppskrift hvis nødvendig, osv..).
Og husk, det viktigste er hvordan delen, og ikke nødvendighvis hva. Denne tråden skal være informativ! Andre brukere bør være i stand til å gjenskape rettene med informasjonen dere gir

-----
I dag hadde eg
Hybelgryte med fiskekaker. Den smakte ok, men var litt tung i magen. Hovedintensjonen var å lage mat av ingredienser eg hadde her og nå, rett etter å ha flyttet tilbake til hybelen.
Dette trenger du:
- Smør
- Hvetemel
- Løk og hvitløk
- Vann fra Solaområdet i Rogaland
- Buljongternionger
- Fiskekaker
- Mais
- Krydder (Salt, Pepper, Muskatt, Gressløk og Persille)
- Smelt en del smør (dvs. omtrent 50g) i en gryte. Det skal dekke bunnen. Ha i litt hvetemel til det får en noe kremete konsistens. (De som kan lage litt mat gjenkjenner sikkert at dette er starten på en standard suppebase.)
- Rør om mens du tilsetter en liten oppskåret løk og litt hvitløk. Også tilsett litt muskatnøttpulver, pepper og gressløk.
- Rør litt til, helt til det hele begynner å bli litt mørkere. Når det skjer, ha i litt for mye vann (i forhold til melmengden).
- Kok opp og rør underveis. Merk hvordan konsistensen blir litegranne tykkere når det koker.
- Ha i litt buljong, to terninger omtrent. Rør de inn.
- Ha i fiskekaker og litt persille. Fiskekakene kan med fordel være oppskårene.
- Leg til masse makaroni siden det er for mye vann i suppen. Hvis ikke for mye vann (og suppen er tykk), legg til ekstra vann eller kok makaronien ved siden av. Hvis du koker ved siden av, husk å ha litt salt i vannet.
- Kok til makaronien er kokt. Avkjøl litt og ha i litt mais, litt salt til det passer, og pepper til det passer.
- Voilà! Ha i en dyp talerken og et.