Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Rayth

Sider: [1]
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvilke telefoner flyter I Fandomen?
« på: 01. mai, 2014, 09:35 »
Etter at min S4 sluttet å lese simkort så endte det opp med at jeg fikk tak i en HTC One (M8) som jeg er veldig fornøyd med. Kanskje jeg får fikset S4' til senere tid og bruker den som en backup~

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvilke telefoner flyter I Fandomen?
« på: 22. mar, 2014, 11:59 »
Bruker selv en Galaxy S4 med Cyanogen og en slik handy otterbox case~ Cus' otters, mmh.

3
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Tyskkurs i Oslo
« på: 02. jan, 2014, 07:29 »
Som Dax så får jeg også se hvor mye jeg har å tusle med rundt den tiden, ellers ville det vært veldig gøy å lære seg et nytt språk, men andre prioriteter først.

4
Introduksjoner / Sv: HELLO alle furries
« på: 09. des, 2013, 08:51 »
Velkommen til vår lille del av internettet. Helt sikker på at du finner noen venner her tok ikke meg så lang tid og du er enda nærmere Osljo en det jeg er!

5
Introduksjoner / Sv: Haii ^u^
« på: 05. des, 2013, 13:57 »
Småsein velkommen, men velkommen!

6
Introduksjoner / Sv: Hei alle søte der ute! :'3
« på: 03. des, 2013, 16:56 »
Velkommen til vårt lille hjørne av internettet! Håper du liker deg her!

7
Introduksjoner / Sv: Så tilbake igjen!
« på: 30. nov, 2013, 21:29 »
Velkommen tilbake~ :D

Du er litt sent ute, otergutt - nesten en hel måned faktisk!

8
Otherkin og therian / Sv: Therian-meet i norge?
« på: 29. nov, 2013, 12:31 »
Jeg kan da altså disponere hus med sokkel leilighet koblet til overetasjen-, og to etasjer til. vel og merke har jeg brødrene mine her annenhver uke og stefar bor jo her også, men det er plenty plass, og soveplass her. Det går direktebuss ut hit fra Oslo som kjører nesten rett forbi huset mitt så det er alltid en mulighet.

9
Introduksjoner / Sv: Høskien er tilbake! ^w^
« på: 29. nov, 2013, 12:18 »
jaaaahhh
som noen kanskje har sett er jeg plutselig dukket opp igjen xP
har vært litt innaktiv på forumet en stund nå men ser frem til å poste mer igjen ^w^

har følt jeg har sklidd litt vekk fra den norske fandommen og trenger flere norske furs å prate med igjen :3

Vel da, velkommen tilbake til dette lille hjørnet av internettet.

10
Otherkin og therian / Sv: Spirituelt eller psykologisk?
« på: 23. nov, 2013, 12:11 »
I mitt tilfelle så er det vel en liten blanding av begge to tenker jeg, og dette er jo ikke unormalt spesielt for Therians som jobber innenfor forskning og slik. Men det hele startet for meg da jeg var fem.

Da jeg var fem bodde jeg veldig nære skogsgrensen oppe i Nord Trøndelag, vi flyttet veldig ofte og derfor klarte ikke jeg å skaffe meg noen ordentlige venner, så jeg brukte mye tid ute i skogen alene. På den tiden så var "Ulv" det samme som "Hund" for meg og da jeg støtte på en liten gruppe så ante jeg ingenting om hvor farlig de kunne være... men de kom til meg som jeg kom til dem og for å gjøre en lang historie kort så ble disse "Hundene" de jeg besøkte hver dag, noen ganger tok med mat også, som som regel var brødskive med servelat men jeg tror ikke de hadde noe imot det.

Det var ikke før jeg flyttet at jeg la merke til at jeg virkelig, virkelig savnet dem - det var et slags bånd som hadde kommet for å bli og det var der jeg startet å oppføre meg litt annerledes sier de som kjente meg på den tiden, men det var ikke så ille at man trodde jeg var syk.

Jeg har alltid trodd at det var noe større en oss der ute, ikke nødvendigvis en gud, så jeg satte meg litt in i Spiritualisme og Shamanisme og fant ut at dette var noe jeg kunne forholde meg til.

Sånn sett er det den spirituelle delen av min Theriantropi. Så er det den logiske delen, fordi i senere tid måtte jeg ha svar... hvorfor følte jeg meg slik, hvorfor var jeg så tiltrukket (på en ikke erotisk vei) til ulvene all den tid tilbake? Det kunne ha vært en av de traumatiske hendelsene i livet.. at jeg var syk på en type måte som schizophrenia.. kanskje det er genetikk? Personalitetsforstyrrelse?

Til slutt kom jeg bare fram til kompleksiteten av den mennesklige hjerne, og vi er i stand til å gjøre store ting i visse sammenhenger og situasjoner.

Det var nylig at jeg fant ut at jeg ikke akkurat var en -standard- therian som vi kaller det, fordi jeg gikk nemmelig bort fra ulvene og til noe nytt - og dette var en ganske big deal for meg fordi jeg følte meg virkelig vondt, at jeg ikke klarte helt å relatere lengre og dette var noe jeg aldri hadde erfart før. Etter jeg fant et annet dyr å relatere til, kenguruen så kom ulvene tilbake også, der jeg hadde funnet en slags balanse igjen men jeg viste ikke at det var noe som het -Polytherian- før litt senere som gjorde meg litt visere, og etter den instansen har mesteparten av tiden min gått til å gå dypere in på dette ved å finne likesinnede mennesker, slik som otherkin og therian forumene som ligger rundt omkring.

Helt fysisk og psykisk sett føler jeg meg som mange dyr i én kropp og det er litt forskjellig hvilket som har influens på meg der og da, men jeg opplever verden som et menneske, noe som jeg føler http://www.youtube.com/watch?v=jyDqkW9dcM0 - IlrakKorax forklarer veldig bra.

Så det var meg iallefall.

For de som er litt nyskjerrige har jeg en side som jeg fant: http://therian-guide.com/?page=Home som har en del filosofiske og en god del konkrete svar og beskrivelser. Det kan jo være litt småinteressant for noen å titte in i, om de har gitt litt opp i å finne ut mer av denne delen av seg selv, som mange fort gjør i min erfaring.

11
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 20. nov, 2013, 16:07 »
Står og venter på toget til oslo, og det er BIKKJEKALDT! Gleder meg for en gangs skyld å komme meg på det falleferdige toget.

12
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 19. nov, 2013, 13:07 »
Drikker frenchroast kaffe, med fullkornsbrød og roastbiff...perfect start to the day -w-

Huu, misunner deg litt der. Hadde en PT time i dag tidlig med... " Slavedriveren " som de kaller henne, var helt knust på veien hjem. Nå sitter jeg og koser meg med deilig fullkorn bagels med brie og vossafor~ Og salat... såklart.

13
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 14. nov, 2013, 06:20 »
Er tidlig og mørkt, og KALDT ute, skal gå som en soldat igjennom morgenkulda opp til bussplassen og stå der noen minutter over fordi bussen er alltid for sen, men i det tilfelle den ikke er det så må jeg jo være dr uansett, så tar bussen faktisk i overkant av tyve minutter MER en den pleier, så jeg har bare tre minutter på meg for å komme meg fra bussholdeplassen i drammen og bort til arbeidsplassen, med mindre jeg vil ankomme 50 minutter for tidlig, som på sommeren ikke hadde vært et problem, men nå er det snart vinter...

På den siden er jeg i ganske godt humør, var oppe 04.30 for å se om jeg får det til - kanskje jeg får til å trene før arbeid likevel om jeg ankommer byen 06.00, så kan jeg gå hjem og slappe av når jeg er ferdig, slappe av og legge beina på oljeovnen på lav varme... og så følte jeg meg som bestefar i ullsokkene, de massive vottene som glenger seg løst rundt beina og ser mer ut som ulldotter en sokker.

14
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 07. nov, 2013, 06:18 »
Supertidlig, blir rart å måtte våkne enda tidligere for arbeid igjen kommende onsdag og ut.. er vant til å bare ha 20 minutters bussreise til jobb, ikke 52.. blurgh.. da blir det øve-legge seg tidlig og våkne tidlig resten av uka da!

15
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 04. nov, 2013, 11:51 »
Våken med full mave, nydusjet med en sur hund som stirrer hull in i nakken min fordi hun ikke liker å dusje, selv om hun står der som en prinsesse når hun skal bli tørket. På den annen side fikk jeg jobb, så det betyr jo at jeg slipper å sitte hjemme uten å ha noe spesielt å gjøre! Whop! Salat som seiers lunch, mmh.

16
Film / Sv: Siste Filmen du så var:
« på: 03. nov, 2013, 11:28 »
Ip Man og Ip Man 2 i ett strekk. Legger merke til at kineserene gjør noe Amerikanerene IKKE klarer, altså å ta sjelen, det som gjorde forgjengeren bra og dra det med seg in i neste film. Begge to var litt tear-jerkere på flere punkter, veldig fornøyd.

17
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 03. nov, 2013, 11:23 »
Våkne, det er grått ute... IGJEN, det er søndag. Føler at dette blir en lang dag. Har besøk! Men besøket blir uhyre plagsomt etter én dag, dette blir tredje dagen så jeg må nok gjøre klar en bag for kadave- med mat... en bag med mat på reisen hans hjem..

Er nå litt nyskjerrig hvilken dokumentar du fikk en link til... jo mer morbid jo bed-

18
Fursona / Sv: Dine dobbeltgjengere
« på: 03. nov, 2013, 11:18 »
Jeg har vært så heldig at selv om noen har lignet litt, er det ingen som jeg har opplevd som en dobbeltgjenger, men nå har jeg tatt noen forhåndsregler for at det ikke skal skje også, men det er kos å se at det skjer rundt omkring. Eller jo, kanskje samme fargevalg men selv da har jeg ikke funnet noe prikk like noen av figurene eller fursonaen (Nåværende og forgjenger) min. Klesstil vil du alltid finne noen, men i personlighet har jeg heller aldri støttet på noen.

19
Privat portefølje / Sv: [Tegning] ♣Skyee's Artdump
« på: 03. nov, 2013, 11:13 »
Må virkelig si at jeg liker stilen din, den har alle hallmerkene for å bli likt. Fortsett med det du gjør og ikke stop, da blir jeg lei meg.

20
Spill / Sv: Hva spiller du for tiden?
« på: 02. nov, 2013, 11:38 »
Sitter for øyeblikket med Metro: Last Light fordi jeg ble aldri ferdig og nå VIL jeg bli ferdig med det!

21
Har en karakter på ARR selv som jeg har jobbet hyppig med siden pre-release, desverre er jeg nok ikke på samme verden som dere, der jeg valgte Balmung (Legacy), men kanskje jeg befinner meg på Cerberus eller Phoenix en eller annen gang.

22
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 01. nov, 2013, 12:36 »
Fikk nå VELDIG lyst på godteri og du har masse! Du kan sende masse hit så kan vi dele på tvers av lufta!

23
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 01. nov, 2013, 09:25 »
Jo da var det morgen, jeg er trøtt men har frokost og té, sola titter faktisk frem og det er BLÅ himmel i motsetning til den GRÅ jeg har hatt her borte tidligere. Dette låder godt for helgen sier jeg. Nåværende status ville vel så blitt... optimistisk for dagene som kommer, og Halloween er endelig over!

24
Otherkin og therian / Sv: Therian-meet i norge?
« på: 31. okt, 2013, 19:16 »
Et Therian-meet hadde jo egentlig vært ganske tøft dersom det er noen forskjeller mellom en vanelig 'fur' og therians uten å si at den éne er bedre en den andre! Er definitivt interessert i noe slikt!

25
Introduksjoner / Så tilbake igjen!
« på: 31. okt, 2013, 19:12 »
Da var det å prøve å bli bedre kjent med de norske potene nok en gang der forrige gang ikke gikk så bra og jeg endte opp med å distansere meg igjen av en eller annen grunn. Nå har det gått en del år vel og merke og man er klare for et nytt forsøk og introduksjonen lyder:

Hei, jeg er Rayth - vel kjent med meste av landet selv om ikke det betyr at jeg nødvendigvis vet hvor alt er. Sitter i øst og litt sør og gjør ikke noe spesielt mye nå for tiden, sitter litt mellom arbeid og daffer, rett og slett. Leser litt her og går litt på tur der som alle andre. Kjekt å være tilbake og håper på å møte mange pels-, skall og skinn-kledde dyr.

Sider: [1]