Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Kinjara

Sider: [1]
1
Privat portefølje / [Tegning] Kinjara pludrer
« på: 10. nov, 2014, 00:25 »
Hei.

Jeg tegner.

Svalbardfjell, forenkletDenne begynte jeg på fordi jeg så et bilde i VG fra Svalbard (vet ikke hvor originalbildet er nå). Hentet et par farger fra bildet og satte til verks. Fant litt gøye teknikker for skyer, men klarte til slutt ikke å finne metode for å gjengi steinformasjonene i fjellene godt nok. Veldig nakne, snødekte fjell altså, men det er greit.

2
Introduksjoner / Nei vet du hva? Re-introduksjon.
« på: 14. aug, 2014, 20:04 »
Hei.
Her tenkte jeg "skal bare komme tilbake til NP nå etter 5-6 år med ingenting og poste litt, men skal jeg introdusere meg..? Kan bli litt rart å ha TO intro-tråder." og så viser det seg at jeg jo ikke har noen intro-tråd. Den forsvant i gammel-forumet. Tenke seg til.

Jeg er meg. Meg er nå en 25 år gammel kar, studerer master på siste året i Trondheim. Kommer egentlig fra ganske langt oppi nord, såpass langt at det er såpass smått at jeg velger å ikke nevne ved navn. Jeg holder fortsatt denne furry-greia mest mulig hemmelig for en del mennesker, og sa jeg navnet kunne jo noen funnet ut. Ikke ønskelig.

De fleste tror jeg velger å si noe om hvordan de fant furry og ble med og det hele. Det er nesten så jeg ikke husker (ti år siden ca), men tror ikke historien ville vært dramatisk annerledes fra de fleste andres.
Er veldig keen på alt av sosiale sammenkomster og har hintet ganske så heavy om det til de jeg har funnet som er i Trondheim. =D Har faktisk aldri vært på noen ordentlig con av noe slag, eneste var Torucon som akkurat var i Trondheim. Jeg håper at jeg denne gangen skal bli litt mer 'stuck in' i hele miljøet og treffe flere menne... Hm. Treffe flere, sier vi.

Tidligere har jeg møtt Miles, Ziggi, Kal og en leopard (tror jeg) i Oslo som bare må unnskylde at jeg ikke fikk med meg navnet. Ja, og Phase.

3
Spill / Dwarf Fortress, noen interesserte?
« på: 08. aug, 2010, 21:37 »
HAiihaiiiii på tide med min halvårlige post...

Så nettopp bortpå fortelletråden, og fikk litt lyst til å gjøre noe sånnsåm sammen. Om det er masse DF-spillere her, så kanskje det fantes mulighet for et lite spill over et par år?

For de som ikke kjenner til DF (og det er alltids et par), det er et todimensjonalt spill med dverger som hakker og sliter seg inn i fjellet. På sin ville ferd opplever de mange fantastiske eventyr- neida, ikke helt. Det er blod, gørr og jævelskap av en riktig annen verden. De fleste som leser om spillet skjønner ingenting (og det trenger man heller ikke).

Beste introduksjonen må virkelig være Boatmurdered.

Om det var mange nok her (en sånn en... hvaforno? Trefirefem i alle fall?) kan vi vel få til en del? :)
Hjemmesiden
Magmawikien

Om noen vil laste ned newb-pakke, så er den her -
http://www.bay12forums.com/smf/index.php?topic=59026.0
Personlig benytter jeg meg bare av DT med oppdatert ini til .12, og vanlig ASCII-tiles.

4
Leker / Hvor lenge har du vært innlogget?
« på: 15. feb, 2010, 18:00 »
Ikke la meg i stikken på denne!

Hei, SadistiCfAction
du har 12 meldinger, 0 er nye.
Total tid innlogget: 21 timer og 2 minutter.

Ooooog neste. ;)

5
Håhå, nå er det ikke mange månedene før jeg flytter inn i speisa hybel i Trondheim! Slutten av mars er planen.
Alle trondheimsrufser som vet å høyne stemmen (unntatt Aikho, for han kjenner jeg allerede) skal få komme på innflyttingsfest. Trenger ikke innflyttingsvest. Livredd andrehjelp vil gis ethvert asosialt utyske som avstår.

Æ TRÆNG JOBB SJØ. Vet noen om noe? Har bare militæret pluss litt industriarbeid bak meg, og ikke særlig mye til spisskompetanse. Bare sykkel, ingen bil. Bor enten på Øya eller like norrafor Dragvoll, det er litt i det blå.


6
Hi! I've already peeked by furries in Oslo and Vienna, and am now touring Britain on my interrail travels =)

If there are anyone, anywhere, that would fancy meeting in a park or anyplace for a brief chat and a drink and maybe newspapers (I love reading newspapers), PLOX TO ANNOUNCE IT HERE! That would fill my voyages with endlessly much more meaning, however remote you might be situated :D

that goes for France and other countries as well... :p

7
Musikk / Det funker HVER GANG - landeplage
« på: 15. apr, 2008, 20:27 »
Hver gang etter Landeplage logger folk på med torrenter :D

8
Bjeff! Mjau! Mø! / Søker Oslopelser! Opera-greier
« på: 12. apr, 2008, 14:37 »
Hei, jeg er litt sånn nysgjerrig på noe opera-relatert. :D

Akkurrrraaaat... HER:


Hva er det som ligger til kais, sånn til vanlig, mellom operaen og trafikkhelvetet? Man kan faktisk se det ligger noe der på det bildet, i den lille trapesen. :)

Forøvrig, er det noen følelser knyttet til operaen? Veldig glad i, veldig likegyldig, veldig sint eller noe? Kan jo like godt få en diskusjon ut av det, om det er noen som ønsker si så meget. Forøvrig synes jeg den er nydelig på TV og bilder, selv om den ikke kommer til å stråle før om noen år, når de legger trafikken under bakken. :)

9
Bjeff! Mjau! Mø! / ÆaeÆEÆRGH hybelmas >:|
« på: 30. mar, 2008, 22:01 »
"April", "Mars", "NÅ!", "Juni", er det INGEN hybler som averteres for Trondheim på hybel.no som ikke skal selges før SEMESTERSTART.
Hvordan kan det ha seg at så mange flytter ut nå? Det er jo VÅR for pokker! Dere gjør det bare vanskelig for meg, forbanna sullikker. >:( >:(

Har noen erfaring med dette? :(

10
Film / The Wire
« på: 12. mar, 2008, 21:48 »
YESSS
Maken til serie finnes ikke! HBO-jinglen har blitt synonymt med dritgod TV nå, etter både Sopranos og Deadwood. Hvem er med meg?
Så langt følger jeg bare NRK (23:45aktig hver onsdag), gidder ikke laste ned. Første sesong var bra, dritbra faktisk, og hadde kanskje bedre soundtrack enn det andre sesong hadde. Likevel er arbeidet like gjennomført og komplett. Steinhard serie \o/
 :D

11
Bjeff! Mjau! Mø! / Militæret og seleksjon
« på: 10. mar, 2008, 00:35 »
Hei, har noen vært innom forcen nå i det siste? Kan dere da kanskje fortelle meg hvordan seleksjonen gikk?
Jeg vil gjerne vite hvor høy poengscore man trenger for å realistisk forvente å komme inn. :) Selv skal jeg i sjøforsvaret, så si gjerne ifra hva for gren dere falt innenfor! Karakterene er vel 1-6 på alt fra 3,000 meter, pushup/pullup og situps. Jeg vil bare vite hva for minimum jeg bør legge opp til!
Setter stor pris på tilbakemeldinger. Hei, forresten, til gamle-NP'ere. :)

Sider: [1]