Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Pilosus Crinitius

Sider: [1]
1
Oppslagstavlen / Smånytt - Arkiv
« på: 16. des, 2014, 19:05 »
Desember - 2014

Hei ho!
Det hender en gang i blant at vi gjør små justeringer på forumet, og fremmover vil vi gi alle dere muligheten til å komme med inspill angående hva som blir gjort! Hvis det er noe vi gjør som du seriøst ikke liker, så fortell os hvorfor og din stemme vil bli hørt.

Hvis det er ting du lurer på, som hvor det er greit å poste hva, eller hvordan forumet er satt opp, så står det sansynligvis på vår FAQ liste! Fremmover vil vi at alle nye medlemmer leser igjennom FAQ'en, ved å legge den inn i registreringsprosessen, men det skader absolutt ikke for vanlige brukere å ta en titt på den en gang i blant!

Er du uheldig og sletter en post, så ikke fortvil! Ta kontakt med en moderator eller administrator, og vi kan nå hente posten tilbake for deg. Bemerk at hvis posten ble slettet for mer enn en måned siden, så kan vi ikke garantere at den kan hentes opp igjen.

For alle twitter-brukere, planlegger du et treff og twittrer om det så er det bare å hive inn @NorPaws for å få det re-tweeta på den offisielle Norwegian Paws twitter-kontoen! Det eneste kravet er at tweeten må ha en link til utdypende tråd/post i Furmeets-underforumet.

Siste sak er en litt større. Fra før så har det vært mulig å slette egene tråder, selv etter at andre har begynt å svare i den. Dette er egentlig en gammel glipp i forumoppsettet som vi jobber med å fikse. Hvis du sletter en tråd, da kan det være til stor skade for alle som har svar i tråden. Det er superkjipt, så denne muligheten er noe vi ønsker å begrense. I fremtiden vil vi heller at du tar kontakt med en moderator eller administrator hvis du skulle ha en god grunn til å slette en av dine tråder.

Det var alt for denne gangen! Siste frist for inspill om disse tingene er Tirsdag 13 januar, så ikke vent hvis det skulle være noe!

2
Fursuit / A Project most Pilose
« på: 14. aug, 2014, 01:54 »
Da var høstens storprosjekt i gang! Blir nok ikke ferdig til EF, nei [laugh]

Neste steg er å finne en byste i noenlunde riktig størelse.

3
Litteratur / Clan Apis
« på: 23. jun, 2014, 20:54 »
Kom over denne tegneserieboka for flere år siden i USA, og jeg synes den var veldig bra. Den er skrevet og tegnet av Dr. Jay Hosler, som er biolog og har forsket blant annet på bier.

Historien handler om bien Nyuki og hans liv i en stor bie-kolonio. Den er realistisk tegnet, men alle biene snakker med hverandre. Det som er virkelig imponerende er hvordan forfatteren gir biene klare personligheter og følelser siden det ikke er særlig rom for ansiktsuttrykk eller kroppspråk.

Boka er halvveis ment for å være informativ, men de informative elementene er så godt intergrert at det nærmest er en del av historien.

Så er det noen andre her som har hørt om eller lest denne?


4
Spill / Forsøker meg på FurryMUCK
« på: 05. feb, 2014, 03:03 »
Jeg fikk lyst til å prøve noe nytt, og så eg lagde meg en bruker på FurryMUCK.

For de som ikke vet hva det er, så er det et tekstbasert virtuellt multiplayer-univers. Det som er spesiellt med "MUCK"s sammenlignet med de eldre "MUD"s, er at brukere kan teknisk sett bygge alt som kan finnes i spillverdenen selv (selvfølgelig begrenset til en viss grad). Konseptet kan minne ganske mye om SecondLife, bortset fra at SL har et grafisk brukergensnitt mens MUCKs er rent tekstbaserte.

Eg har fått med meg at MUCKs var veldig populære innad i fandomen på nittitallet. Det er fremdeles en hel drøss som er aktive, men det virker som konseptet kjører på life-support i dag. Selve RolePlay elementene er som nevnt adoptert av mer brukervenlige SL, mens en del av byggings elementene er adoptert av Minecraft.

Fordeler og ulemper:
+ Lettere å leve seg inn i situasjoner, faktisk. Fantasien blir ikke "distrahert" av noen grafisk representasjon.
+ Lettere å vise handlinger. Det kreves ingen animasjonsprogramering eller scripting for å "gjøre ting".
+ Krever lite båndbredde
- Krapp læringskurve, masse å sette seg inn i. Mye teknisk.
- Det man sier og det som skjer deles bare med brukere i samme rom.
- Gamle servere kan bli uoversiktelig store.
- Dårlig plasserte vanndammer.

5
Når vi har et literaturunderforum her, så er det jo greit å få litt tråder her. I første omgang tar vi Furry eller Anthro relaterte Webcomics (selvfølgelig helst bare opp til og inkludert PG rating [wink])

Personlig ble eg ganske nylig hekta på "Housepets!" av Rick Griffin
http://www.housepetscomic.com/
Serien startet sommeren 2008, og har siden kommet ut med omtrent tre striper i uken. Den har kontinuerlig vunnet Ursa Major Awards for beste Anthro tegneseriestripe siden 2009, og med god grunn. Den har en vittig blanding av konsepter, parodier og selvironi. Den er godt inspirert av serier som for eksempel FoxTrot, Pusur og Tommy og Tigeren.

Ellers så har eg jo også hørt om Twokinds, men den har eg ikke lest.
http://twokinds.keenspot.com/

6
Conventions / [Sandnes] Metrocon 2013 (05-06 Oktober)
« på: 14. aug, 2013, 01:53 »
Metrocon vil i år holdes 05-06 Oktober. Det er på en måte litt som ett micro-Desucon, og i fjor var vi et par furries der.

Biletter er ikke lagt ut på salg enda (as of midten av August), men de kommer nok god tid før arrangemanget. Det holdes på KINO-KINO senteret i Sandnes, like sør for Stavanger.

Sjekk http://metrocon.no/ for detaljer! Skarpen skal blant annet holde et panel om fursuiting i år.

7
Nå har vi den store hva var det siste du spiste og drakk tråden rett ved siden av her, men dette er en liten videreutvikling av den. Her skal dere beskrive hva dere spiste til middag, og ikke minst hvordan dere lagde måltidet (hennvis til oppskrift hvis nødvendig, osv..).

Og husk, det viktigste er hvordan delen, og ikke nødvendighvis hva. Denne tråden skal være informativ! Andre brukere bør være i stand til å gjenskape rettene med informasjonen dere gir ;)

-----

I dag hadde eg Hybelgryte med fiskekaker. Den smakte ok, men var litt tung i magen. Hovedintensjonen var å lage mat av ingredienser eg hadde her og nå, rett etter å ha flyttet tilbake til hybelen.

Dette trenger du:
 • Smør
 • Hvetemel
 • Løk og hvitløk
 • Vann fra Solaområdet i Rogaland
 • Buljongternionger
 • Fiskekaker
 • Mais
 • Krydder (Salt, Pepper, Muskatt, Gressløk og Persille)

 • Smelt en del smør (dvs. omtrent 50g) i en gryte. Det skal dekke bunnen. Ha i litt hvetemel til det får en noe kremete konsistens. (De som kan lage litt mat gjenkjenner sikkert at dette er starten på en standard suppebase.)
 • Rør om mens du tilsetter en liten oppskåret løk og litt hvitløk. Også tilsett litt muskatnøttpulver, pepper og gressløk.
 • Rør litt til, helt til det hele begynner å bli litt mørkere. Når det skjer, ha i litt for mye vann (i forhold til melmengden).
 • Kok opp og rør underveis. Merk hvordan konsistensen blir litegranne tykkere når det koker.
 • Ha i litt buljong, to terninger omtrent. Rør de inn.
 • Ha i fiskekaker og litt persille. Fiskekakene kan med fordel være oppskårene.
 • Leg til masse makaroni siden det er for mye vann i suppen. Hvis ikke for mye vann (og suppen er tykk), legg til ekstra vann eller kok makaronien ved siden av. Hvis du koker ved siden av, husk å ha litt salt i vannet.
 • Kok til makaronien er kokt. Avkjøl litt og ha i litt mais, litt salt til det passer, og pepper til det passer.
 • Voilà! Ha i en dyp talerken og et.

8
Pelskunst / Tiks og teknikker i MS Paint
« på: 05. jun, 2013, 03:13 »
Har DU alltid blitt irritert av hvordan man ikke kan finjustere rotasjonen i MS Paint? Blir du gal av å ikke kunne rotere din kunst etter eget ønske? Har du noen gang ønsket å lure systemet? Da har DIN dag endelig kommet!!

For ting KAN finroteres i MS Paint. Vi gir deg løsningen her!

Ved å dele opp en 2D-rotasjons-transformasjonsmatrise, kan man enkelt finne metoden som gjør underverker. Det viser seg faktisk at all rotasjon kan gjøres med bare TRE (3) forskyvninger!! MS Paint kan ikke rotere, men det kan forskyve som en helt!

For enkelhetens skyld gir vi deg formlene nå, FØR du betaler!

Kode: [Velg]
forskyv med vinkel/2 på horisontal.
forskyv med -arctan(sin(vinkel)) på vertikal.
forskyv med vinkel/2 på horisontal igjen.

Bestill metoden NÅ! for bare to-ni-ni-ni femti.

Vi er ikke ansvarlig for kornete eller usammenhengende resultat. Metoden kan føre til død for vitalt sammenhengende linjer og ellers er forskjellige bieffekter rot og ugjevnheter. Andre bieffekter av MS Paint generellt, som vi heller ikke er ansvarlige for, er sure oppstøt, tap av tid, tap av PC utstyr og forsøpling av naboens hage. Hvis du skulle oppleve å bli påvirket av usamenhengenhetene metoden kan medføre er det best å oppsøke butikken for å kjøpe sandpapir og teip, samt fuktighetskrem. Vi er heller ikke ansvarlig for språkbruk eller eventuelle ekstra utgifter i form av tid, da tid = penger. Vi vil ikke personlig svare på noen henvendelser og vårt automatiske telefonsystem vil gjøre hva lite det kan for å forsikre at du får den kundeservicen som forventes.

-----------------------------------------------------------------------------

Så har du noen spesifike triks eller teknikker du bruker for å få til mer avanserte ting i MS Paint?

9
Spill / Top ti tråd - Nintendo 64 spill
« på: 21. mar, 2013, 02:37 »
Slik foregår det: Du Skriver en liste med dine top-10 Nintendo 64 spill, og så setter eg fortløpende sammen en gjenomsnittlig liste. Poengfordelig foregår etter Eurovision Song Contest modellen.

Du bør kjenne spillene du velger såpas godt at du bør kunne argumentere for hvilken plasseringer du har gitt dem, og ikke bare fordi alle andre synes at de og de spillene er gode/best. Du trenger ikke å ha rundet spillene du nevner, men det må være en grunn til at det er dine personlige favorittspill.

Sørg for at du datomerker listen din! Hvis du gjør endringer, husk å oppdatere datomerkingen.

Her er min liste (21 Mars 2013):
1. Paper Mario
2. Conker's Bad Fur Day
3. The Legend of Zelda: Majoras Mask
4. The Legend of Zelda: Ocarina of Time
5. Super Smash Bros.
6. Super Mario 64
7. Banjo-Kazooie
8. Mario Party 2
9. Mario Kart 64
10. Pokemon Stadium

Global top-10 liste så langt:
Kode: [Velg]
Poeng Gj.Pla. Stemmer Tittel
74 2,625 8 The Legend of Zelda: Ocarina of Time
61 3 7 The Legend of Zelda: Majora's Mask
35 4,4 5 Banjo-Kazooie
31 7,125 8 Super Mario 64
30 3,75 4 Banjo-Tooie
28 5,6 5 Conker's Bad Fur Day
18 3 2 Paper Mario
17 5,333 3 Mario Kart 64
13 5 2 Star Fox 64
13 6,667 3 Mario Party

10
Privat portefølje / [Tegning] Pilosus' karbon-distributering
« på: 09. nov, 2012, 01:28 »
Da begynner eg å ha laget såpas mange tegninger at eg føler for å lage ett emne her. Flere tegninger finner dere i Scraps på min FA side, men de er ikke nødvendigvis så veldig gode.

11
Fursona / Pilosus
« på: 04. aug, 2012, 01:31 »
Pilosus den grønne gaupa e ein gaupe fra einellerannanplass ingen veit kor. Han e grei og rolig for det meste, men Pilosus har en velkjent hemmelighet: Han e heilt vill etter cookies.

Takk til Sivi for det strålende cookie-blide ^^

12
Bjeff! Mjau! Mø! / Koffor valgte du ditt fursonanavn?
« på: 23. jul, 2012, 00:01 »
Mitt fursonanavn, "Pilosus", e latin for "Den hårete" eller "Den loddne". Eg valgte navnet fordi eg alltid har likt langt og fyldig hår/pels.

Så ett lite avsnitt for dem som liker språk:
"Pilosus" e den beskrivende varianten av "Pilos", som e bestemt flertall av "Pilus". "Pilus" kan oversettes til ett enkelt hårstrå. Derfor kan "Pilosus" direkte oversettes til "Han med de mange hårstråene". En variant eg også vurderte var "Pellicius" (som direkte betyr "Den pelsete"), men "Pellis" reffererer mer konkret til selve skinnet/huden og i mindre grad til håret som vokser ut av den.

Så hvordan har du kommet frem til navnet på din eller dine fursonaer?

13
Dyr og natur / Direktesending fra Skjærerede
« på: 18. jun, 2012, 19:01 »
Det er kanskje litt sent, ettersom eggene er klekket og ungene er begynt å bli ganske store, men uansett...

I vår bygde et skjærepar rede like på veggen til NRK Trøndelag. Ganske raskt bestemte karene ved NRK å sette ut "skjult kamera", og så satte de det hele på direktesending over NRK-nett.

Det ble kjapt 6 egg, og av de ble det 2 unger. De ungene er begynt å bli voksene nå, og de er såvidt kommet i fasen hvor de begynner å få skikkelige fjær, men de er fremdeles veldig dunete ^^

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.8194041

14
Introduksjoner / Halloen
« på: 20. mai, 2012, 03:34 »
Halloen.

Er student i Stavanger, men i feriene er jeg som oftest med familien i Austevoll. Jeg har i et par år vært litt kjent med furry-samfunnet gjennom min bror, men jeg har ikke tatt mot til å engasjere meg personlig før nå. Jeg er ikke alltid så veldig aktiv sosialt, og jeg kan på mange måter virke litt "nerdete" for folk flest.

Jeg har drevet litt på med kunst de siste par årene, og i hovedsak er det tegning jeg er best på. Jeg har en FA bruker på http://www.furaffinity.net/user/pilosus som jeg bruker til å laste opp bilder og sånt. Jeg liker svært godt tykkpelsete kattedyr (spesielt gaupe), men jeg liker også andre dyr som blant annet ulv og rev og noen hunderaser.

Håper å bli kjent med mange nye personer, og kanskje noen personer jeg allerede har truffet en eller annen gang før.

Sider: [1]