Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Flame

Sider: 1 ... 6 7 [8]
176
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 16. nov, 2014, 01:52 »
No shit? Spillte lol i 2 timer før jeg kom inn på wow,prøvde igjen på natta og kom inn mye fortere,var så mye gøyere med shamanen fordi jeg faktisk fikk drept de itriterende mobsa.

177
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hvordan bli kjent med dere personlig?
« på: 16. nov, 2014, 00:23 »
 man unngår å la meg starte samtale emnene
befinner seg i oslo/på nett,chatter kun (unntak av et game online, eller om man kjenner meg godt nok til at det er greit) well yh,lite sosial til å snakke over skype/irl aleine med nye folk o3o

178
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 16. nov, 2014, 00:14 »
Njah startet spille lol ,eu east eller west idk husker ikke en dritt nå(har ikke en tilgjengelig pc atm) spillt under en uke,er kun lv 6. Ellers duh,dreanor kom ut nå nylig. Glede seg til alpha sapphire kommer ut i tilegg.
Ellers sliten av ikke no

179
Spill / Sv: League of Legends
« på: 16. nov, 2014, 00:07 »
Ah,njeh er på feil om så

180
Privat portefølje / Artist Support for Flame!
« på: 30. okt, 2014, 01:09 »
Hoy! sliter med å holde motivasjonen oppe, vil gjerne høre hva furs synes om malerier, skisser, digital art og slikt.

http://instagram.com/p/tPqqR-RZUE/?modal=true
http://instagram.com/p/h05Me-xZf7/?modal=true
http://instagram.com/p/sL2pFGRZd5/?modal=true
http://flametheredfox.deviantart.com/

her har dere noe av det.

181
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 29. okt, 2014, 19:10 »
expresso for å klare å stå opp om morran :v
og preordret nytt pokemon spill

182
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Har dere furry venner i nærheten
« på: 29. okt, 2014, 19:07 »
En av grunnene til at jeg flytta til Oslo var fordi mesteparten av vennegjengen min bor her, og de fleste i vennegjengen min er furries :P

det er noe som er vurdert sjæl, men ikke direkte der, nermere bare pga billigere reisevei  og kortere

183
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 29. okt, 2014, 19:00 »
kan nå plage dere som skal på spillexpo 2014
fredagen og søndagen iført umbreon kigu eller black rock shooter jakke ,fordi orka ikke sy eller lage cosplay, pga for llite info om hvor du får bra og billig stoff onlie + materialer. Alt jeg kan sy av det jeg har nå er vel mannen med jåen, lol

184
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 29. okt, 2014, 18:52 »
utrolig digg å være hoven i trynet pga allergi xD

vill absolutt ikke vise meg utenfor døra i dag.. men jeg må :v får ta frem en buff elns å ha rundt munnen så folk ikke set botox leppene mine iallefall.

uffff :(

edit: ser på bobs burgers på jobb fordi det ikke er noe besøkende i dag, lol
det er jævlig, et ord: gress

185
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 28. okt, 2014, 01:50 »
feel like shit, blir slengt dritt til av folk som vanlig,kjefta på, og foreldre gir meg migrene med å krangle om det samme temaet hele uka. Har ikke hatt så vondt at jeg måtte kaste opp i dag tho, men dro vekk for å se om det halp på hode. Surret rundt i byen å lonet en evighet fordi de ikke holder det høle der brødet kommer inn lukket, Inn det ene øret og ut det andre metoden funker ikke når noen terper. Sier noen tie still, slutt, så betyr det drit i å plag andre mentalt.

186
Introduksjoner / pyro reven flame er tilbake på forumet
« på: 27. okt, 2014, 04:42 »
Stikker nesa inn her igjen. De fleste kjenner meg og har antaglivis sett meg på Ef I år, og vil antagelig se meg på nfc om pengene kommer inn. For de som ikke kjønner noe: er den " plagsome" lillesøstra som ziggy må slite med.

 

187
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 27. okt, 2014, 04:23 »
jeg kjenner det skal bli fint med ny PC

nå som jeg har kontrol på kontoen min kan jeg også legge penger på sparekonto :)

Så, forhåpentligvis blir det tre måneder eller mer til på jobb, så blir det både PC, fursuit og sparte penger for later/flytting :) Yaaay!

greit å ha kontroll selv, får betalt nfc nå uten mas og pizz om overføring og har depositum just in case. Bare at lol, leilighetene her er ikke mye å skryte av for å si det sånn, en god grunn til å ha investert i et bra headsett fremtil noe dukker opp. ehm, vel hele rommet er stappa med pokemanz, så er vel ikke alt bra som kommer ut av det. Blir det ikke leilighet før en evighet så blir det vel suit til neste ef.

188
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 26. okt, 2014, 21:29 »
Dagens drama:Flame flipper ut av dårlige leiligheter nå som hun har deopsitums penger på hele 21, flame har forskammet lyst til å kjøpe seg en surface pro eller samsung tablett isteden, så hun kan ta den med overalt å tegne til verdens ende. Går så å kjøper den expressoen på mandag nå....
flere og leie leilighet med  er aktuellt

189
Du kan ha utrolig dårlige sosiale skills av å sitte inne å bare game, + at man ikke har særlig med venner, yup. personen kaaan, være jelly,fordi du har noe en ikke har også som ja, gode venner, en supportiv familie bla bla bla. Fleste som creeper ut folk sliter med noe mentalt og har det ikke bra med seg selv. Gjelder ikke bare folk som sitter inne nei. Hadde ei gæren venninne som tilslutt creppa meg ut såpass at jeg fikk nok, men nok om det

Gjelder å finne områder man trives innen, eller sosiale grupper man ikke " freaker " ut av å være med,  Det fines alltid folk der ute for de som leter lenge nok, så lenge man driter i at man er redd for å ta kontakt å tar kontakt likevel om personen virker ok. Bare hold det såpass balanse messig at dere begge ikke flipper, creeper personen eller omvendt for mye/klager for mye får den ene parten tilslutt nok. Det om begge parter ikke tar kontakt er problematisk også idk, trenger sjæl en person som gjerne starter samtalen å babbler i vei om noe begge har intresse for, and it`s on.

190
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Har dere furry venner i nærheten
« på: 26. okt, 2014, 16:12 »
drammen ish, krokstadælva for å være korrekt, ikke noe elv ,her sier vi ælva. Vi har Aslan, kyuubi, fenris, ziggy, raver og sikkert noen fler.  Ikke umulig å se i oslo btw, henger lite I selve byen her, heller inne hos folk,ehm fenris eller aslan.
chiller, spiller dnd, ser filmer and sutch.
191
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 26. okt, 2014, 15:56 »
Bluh, alle kjenner meg, ey ziggy har du badge bilde fra ef?


Sider: 1 ... 6 7 [8]