Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - FoxInABox

Sider: [1] 2 3
1
Introduksjoner / Sv: Introduction :3
« på: 04. aug, 2020, 08:34 »
Du kan prøve de norske discord eller telegram gruppene, de er nok litt mer aktiv.

Discord FjordFurs - https://discord.gg/DzZVzAH

2
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Spør for en venn i Bergen
« på: 11. jan, 2020, 17:25 »
https://www.norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=5552.msg155656#msg155656

Du må nok legge til en av de på telegram for så at de gir deg tilgang til den.

You might have to add one of them to telegram and have them give you access to it.

3
My recomendation is to join our Discord server:
https://www.norwegianpaws.org/forum/index.php?topic=5808.0

The .gg link at the bottom is the invite link.

Then it should be easy to ask questions and get quick answers, can even call ppl over to the voice channel or make your own chat group. GL

Last but not least.. Welcome here ^^3

4
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Fake-norska/Tullnorsk
« på: 19. jun, 2017, 16:45 »
Vel, lodjur (gaupe) er et av de svenske dyrenavnene jeg liker best. Tanta mi klarte å gjette hva det var på norsk, men ho forklarte at hun viste dette pga at hun hadde hørt at Lofoten ble kalt for Gaupe foten..  Så her er det nok flere svensker som har vært i gang :p

Som liten lærte jeg og min søster at is(krem) er glass på svensk, så dermed var vi skråsikker på at isbjørn måtte være glassbjörn ^^D

5
Forumsnakk / Sv: Forbedring om å finne fram
« på: 31. mar, 2017, 20:56 »
Å se de sist oppdaterte emnene på forumet
vs
Å se de sist oppdaterte emnene siden du sist var innom

"Vis uleste innlegg siden forige besøk" kunne bli oppdatert til å vise begge samtidig, og markere de nye fra du sist var innom med en annen farge eller no.

6
Forumsnakk / Sv: Forbedring om å finne fram
« på: 31. mar, 2017, 03:36 »
Det kunne jo vært greit med en liste over de topicene med de nyeste postene

7
Forumsnakk / FP på mobil og tablet
« på: 31. mar, 2017, 03:33 »
Dette forum themet er ikke særlig bra på mobil:

- I profil stilling så må du zoome ut ganske mye for å få all teksten i vinduet, og går du inn i en annen kategori så har det zoomet ut igjen, mye kan ha vært gjemt for å gjøre det mer optimalt for mer små vinduer.

- I landskap vinkel da er sidebaren oppe hele tiden, og den øker i størrelse ettersom du zoomer, greit nok, man kan finne en god balanse på størrelsen og teksten på siden, men ikke optimalt.

Ingen som jobber på koden til forumet lengre?

8
Forumsnakk / Sv: Skype link bilde og lang beskrivelse
« på: 31. mar, 2017, 03:18 »
Fortsatt ikke fikset eh, vel .. kan legge til at det også skjer med Yahoo bildet.

9
Forumsnakk / Sv: Art Showcase + Galleri
« på: 28. mar, 2017, 08:18 »
Det finnes vel allerede Her?

10
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 28. jun, 2016, 01:25 »
Tømt pcen for filer og redda alt av bokmerker, mail og savefiler, er nå endelig klar til å installere win10 .. 29ende er siste gratis sjanse for win 7+ brukere.

11
Leker / Sv: CTRL+V
« på: 08. jun, 2016, 03:38 »
ABAA-0000-0239-C823

Hengt rundt på Mario Maker streamer, prøver å få de til å klare en av mine tortur baner :P så level koden hang igjen i clipboard.

12
Spill / Sv: Noen spill du husker veldig godt fra din barndom?
« på: 30. mai, 2016, 03:07 »
Onkelen min gav meg sin gamle Amiga 2000 med en masse spill:
Dizzy - The fantastic adventures of Dizzy (spill link) - Klarte aldri dette spillet som liten, men kom tilbake til det når jeg hadde mer vett og rundet det, ta gjerne å se om du klarer det.
Lemmings: The Tribes (spill link) - alle ser ut til å hate denne versjonen da, jeg likte den, men klarte aldri å løse alle banene.
Popeye - Skippern var en av mine TV favoritter da :3
Superfrog - Dessverre kunne jeg ikke fullføre dette pga disk 3 funka ikke D:

2 player spill jeg og søstern min spilte sammen:
Viper - en versjon av snake der man kunne gå igjennom hullene på motstanderne for å få poeng, var genialt.
Silkworm - noen ganger klarte vi å komme oss til level 2 :P
Deluxe Galaga - Er mer et handicap å spille 2 player i dette spillet pga at man må dele på resursene, en Norsk fyr har laget en remake av dette spillet under navnet Warblade.
Worms - Eneste spillet vi hadde som kom med sin egne cd plate med musikk

Får holde med det, Win 95 og Nes ville ha vært mine neste, men husker mest ifra amiga uansett.

13
Film / Sv: Anbefal en film!
« på: 19. mar, 2016, 14:56 »
+1 til Paprika ^^ det er en knallfilm i anime sjangeren. Samme med de fleste Ghibli filmene.

RoboGeisha = "selskaps kvinner" + snikmordere + robot deler, hovedsakelig to søstre som ikke ser grenser for hva de vil gjøre for å overgå den andre  .. så denne filmen med en kompis gjeng og det var bare god stemning, så det er en god pizza kveld film, ganske syk (takk japan)

Army of Darkness 720p - Hvor ellers finner man en som dreper horder av skjelett med en motorsag til arm + at du kan le godt av de dårlige effektene og det hjelper at det er mer i parodi sjangeren.

The Rocky Picture Horror Show - hadde lyst til å anbefale denne i musikal sjangeren, men min oversikt over musikaler er ikke så stor så vet ikke helt hvor bra denne er. Det en film jeg ikke viste til foreldre mine pga stor sett hele handlingen er med hovedpersonene i undertøy ^^P har også hatt "let's do the timewarp again" på hjernen i flere år .. er veldig skuffer at jeg gikk glipp av teater versjonen da de spilte den her i byen :<

14
Jeg hadde Wii med de fleste spillene, favoritt spillet var Monster Hunter 3 uten tvil, de stengte serveren til det for å gi det ut på nytt på WiiU'n .. var rimelig småforbanna på det ei go stund, så det var lenge til jeg aksepterte at WiiU versjonen var mer stabil og kjøpte .. er pga den serien at jeg har 3DS XL MH4U spesial edition :P og venter på at neste skal komme til sommer/høst *veldig fan*

Er relativt skuffet over Twilight princess HD selv om jeg koser meg, stort set bare texture oppdatering og diverse småfiks, hadde wii versjonen allerede og detta var nesten en nedgradering. Har ikke testet, men hvis man ikke kan bruke wiimote+numchuck på den så anser jeg det i hvert fall som nedgradering.

Retro spillene kan dra en viss plass (mulig jeg kjøper ett og annet men uansett), indie spillene som har fått tittelen Wii U spill kan følge med, kjøper dere på PC, amiibo's kan de bare ha for seg selv  .. nye WiiU spill er sjelden sort, men jeg synes de har vært gode, men i mine øyne er det ingen tvil om at nintendo har blitt feig på nysatsing og spiller på kjente karakterer .. noe de har en god del av siden de også har kjøpt opp karakterer fra andre konsoller. Salgsmessig er det nok gode trekk, så GG WP nintendo .. men jeg tar gjerne litt mer krydder i mixen.

15
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Programmering
« på: 12. feb, 2016, 17:08 »
Jeg prøvde å lære C++, men ble frustrert over å ikke klare å finne ut hvordan jeg fikk noe visuelt (uten å bruke et totalt ukjent bildeformat :/ ) .. har ellers holdt på i et ti-år med GameMaker Language som jeg egentlig føler holder meg tilbake og titta litt på AS3, så jeg er veldig interessert i å ta en titt på TheNewBoston tutorials som du nevnte.

16
Spill / The Cracked Veil
« på: 05. feb, 2016, 04:28 »
I det siste så har jeg oppdatert et lite spill daglig, er for øyeblikket bare et test område til jeg har fått kodet inn de vanligste mekanismene før jeg går over til interaksjon med andre karakterer/inventar og all det andre RPG delene, men jeg ønsket å putte dette opp siden jeg har hatt ganske stødig progression i det siste og jeg håper å kunne holde det gående.

Hovedmål:
- skifte mellom å gå på 2 eller 4 ben (anthro / feral) som skal ha mye å si for karakterens bruk av magi / utstyr / bevegelse
- (må skrive mer senere, slapp opp for tid)

Filer:
- [ Android ] v05/02
- [ Windows ] v05/02 (Styrer med A og piltaster)


Neste fokus:
- Lage punktgrafikk for å bytte ut de foreløbige platformene (denne helga)
- Flyttbare kasser + press knapper
- Bevegende platformer del 2 (sidelengs knusing)

Oppdateringer:
05/02 - Bevegende platformer + mulig å dø
04/02 - Android kontroller finjustert + bedre dimensjoner
03/02 - Solide vegger kan også være bakker

17
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 29. jan, 2016, 07:52 »
@Wolfy Darksilence: alltid kos å flytte inn i ny leilighet :3

Andre tur til tannlegen denne uken, en gammel fylling som må tas opp og fylles på nytt .. tror jeg tar den bedøvelsen xD

18
Musikk / Sv: Forheksende musikk
« på: 26. jan, 2016, 23:54 »
Sjekka gjennom spillelista mi, er disse tre som får meg til å bare sitte der og høre på
Escaflowne Original Sound Track - Sora
Robert Miles - Children -- siden jeg fikk den på cd har jeg had den med over alt, vekkeklokke og ringetone.
Shii's song [HQ] (Wind's Nocturne) -- All the feels D:

19
Musikk / Koreansk Telemonsters Musikkvideo
« på: 26. jan, 2016, 21:56 »
Ble ledet over til denne Koreanske musikk videoen mens jeg så over bilder på InkBunny: Infinite - 'Monster Time' (noen mindre klipp her, herher og her)

Den inneholder blant annet en varulv, kitsune(/Kumiho), frosk og en tv som hoved karakterer .. søkte på IB og FA, men de har under en side med kunst av de ;P

Syntes den hadde en fin sjarm over seg, men likte veldig godt karakterene, så jeg poster det her i håp at det faller i smak for andre også?

20
Forumsnakk / Skype link bilde og lang beskrivelse
« på: 25. jan, 2016, 03:05 »
Småpirk
  • Et stykke under profilbildet på alle som har lagt til skype adresse ser jeg bare et bilde som browsern ikke finner (med tittel teksten over seg)
    Det er på forum poster slik som denne, min er nok intet unntak.
    Er det sånn for andre også? Noe som bør oppdateres?

  • "Vis uleste innlegg siden forrige besøk." og "Vis nye svar på dine innlegg", Holder det ikke med "Nye Innlegg" og "Nye Svar" så det kan blende inn med de andre og heller ha den lange beskrivelsen på den siden eller som tittel tekst .. og hvis det ikke er nye så kan kanskje linken være i annen farge? blende inn mer?

  • linker i forumet er vanskelig å skille ut ifra tekst

21
Film / Sv: Ny Disney film - Zootopia
« på: 21. jan, 2016, 01:12 »
Det har gått en ganske komisk underskrift kampanje rundt der de ønsker at furries må slutte å produsere sensurert materiale til denne filmen [laugh]

Kan lese hele saken her

Ellers så storgleder jeg meg til denne filmen  [razz]

22
Spill / Sv: Hva spiller du for tiden?
« på: 06. des, 2010, 17:12 »
wizardry 8 xD gammelt, men taler til mine interesser : D

http://cultsoftware.blogspot.com/2010/08/wizardry-8-pc-masterpiece.html
sjekk bildene så gjetter dere sikker hvorfor ; 3
Oh, ja .. har enda orginal cda ^^ bruker ta det frem engang iblandt

Men er litt hekta på Monster Hunter serien atm .. jeg har nå passert 300 timer spilletid på MH Tri på Wii (noen som har det på ønskelista?).. MH Freedom 2 på PSP har jeg vel rundt en 500 timer ..

På bussen mellom hjem og jobb spiller jeg meg igjennom Super Mario Bros: Partners In Time ^^ litt likt paper mario, så jeg koser meg.

23
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Når FA er nede så blir furs mobbet
« på: 01. aug, 2010, 05:20 »
Fy søren altså, lurte jo på hvorfor han plutselig hadde sletta alt på profilen sin .. men at det var så ille <>;;

Blir bare deppa av å lese detta ..

24
Forumsnakk / Sv: Hjelp, jeg krympet forumet!
« på: 01. mar, 2009, 16:43 »
Ctrl + mushjul virker også

25
Spill / Sv: Wolfire gir spillet Lugaru som julegave
« på: 12. des, 2008, 23:32 »
Ja .. du kan jo alltids bare lage en profil og fylle inn noe greier for så å stenge den av etter at du har fått spillet ^^ de har en knapp for det også ser'u

Jeg liker selv ikke facebook noe særlig .. men men, er nå der en gang i månden .. hater spillene der som er avhenging av hvor mange "venner" man har <<;; det skulle heller ha vært noe sånn som at man får buddyXP for å poste ting på sine orntlige venners sider og poster ..

Sider: [1] 2 3