Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Meldinger - Flame

Sider: 1 [2] 3 4 ... 8
26
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 06. jul, 2016, 23:22 »
The furry drama is real,the goat has freackd out. Sitter i en klein sosial situasjon på grunn av at jeg var for snill med noen på en fest i januar. Det er ages ago,og jeg hadde forventet at personen forsto at jeg ikke var interessert på den måten by now. Uansett til dere som tror jeg driver på med fyren. Nei. Sorry to ruin ur ship there,men jeg kommer til å forbli singel fremtil jeg har fikset ting mentalt. Jeg ser ikke helt meningen i et forhold nå som jeg er mentalt nede uten jobb og utdanning.

27
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 23. jun, 2016, 00:45 »
Er alene på desucon i år,cuz I'm emo.
Jk,men noe ligger det i det også,jeg har mistet mesteparten av venna mine pga depresjon seff -.-"

Det visste jeg kom til å skje uansett

Litt av hovedgrunnen  til at jeg velger å dra for å kanskje bli kjent med noen nye folk...


Kan være veldig greit å slippe å bli judged for den tiden man ikke jobbet og var enda mer nede enn nå!

28
Noen som kan noe om empatiproblemer rundt aspergers?
Tror det spørs på folk. Isåfall vil det være mest ikke fordi de misliker folk men bare å ha rettvendte meninger. Liksom man må være uhøffelig om man kaller noen stygg og slikt, men det å ha meninger som folk ikke liker er annerledes enn null empati. Og om noen bare har "Gir blaffen" holdning så er det ikke det samme som å ikke ha følelser men det at de synes opplegget kan være tullete.

Men så kjenner jeg en som går på trygd, ikke vil arbeide osv og utnytter rollen sin som sier hun har det. Men jeg tror uansett at diagnosen asperger i seg selv er tull og at noen folk er greie og noen er det ikke. ADHD, dysleksi, whatever. Folk er folk ikke mindre annerledes enn folk som ikke har den diagnosen. Forskjellsbehandling er vel noe jeg aldri har vært fan av, og det at noen er unike og greie har noe med personen å gjøre, diagnose er bare tull og hater at folk blander det i hvordan en person er. Men også at folk bruker den diagnosen som unnskyldning for det de gjør. Folk selv er ansvarlige og er ikke ute av kontroll og på lik linje som andre.

Iallfall slik jeg føler rundt det.

må si meg dypt uenig i den påstanden.

men er rett i at man står ansvarlig selv enten man har en dignose eller ikke.

Det en diagnose gjør. er å gi folk et redskap for å letere forstå ent menskes adferd og tenke måte. men alle mensker er indevider å må derfor tilpase den enkelte

et typik trk for apergre er at di er a sosiale. trives i minsdre grupper og jene med forl di skener å ote føler seg usikre blant andre.   og at du har svekt enpati. (enen til å poke opp andre menskers soriale sinaler og følser) og en del andre tin.

men dette er foseligie fra person til person. men det er en tin ern tin som kan sefinere dene gruppen.

å for en uten forståne, kan slike felstrek gi en penke pin på hva en grupe kan vere flinke til å hva di ikke kan. men det bør ikke vere en begrnslig. sil komuner otte jør det til. "Du ah Asbergers. da er vi ikke intriset i deg. ta trygden din å hol set"   slik er ikke ritig. men desver er sanfunet slik.

men det kan hjelpe folk å leter å forstå voirdan man bør gå fram. 

(ikke lener sikker på vor jeg ville med dete. men hopper det gir menin)

Det er rett og slett bare rude at kommunen holder på slik. Aldri vært fulldiagnosert med noe annet enn panikk angst, men still, dra alle under en kam er rude. Står å jobber hver dag, så er dem som kan tie. Klart meg bedre uten de.

29
Leker / Sv: Dårlige Tips
« på: 11. jun, 2016, 14:41 »
Spør folk om å lete etter katten din, legg tilogmed et bilde ved.

forvent at folk forstår og har en fungerende hjerne.

folk tror du er borte istedenfor og leter etter deg.

*facepalm*

 

30
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 11. jun, 2016, 14:35 »
Kino biletter, mountain dew, 2 cheeseburgers og en cola.

31
jeg tviler på at det er noen på akademiet  påbygg i drammen til høsten azz!
but god knows, det var jo cosplayers på kongsberg så, hun hadde ikke noe i mot wolfy huehue.
Satt å så anime i frimunuttene.

jobb, nå. no one owo

32
Introduksjoner / Sv: Hey! =^.^=
« på: 11. jun, 2016, 14:20 »
hOi

33
Leker / Sv: RANDOM SHOUTS!
« på: 11. jun, 2016, 14:08 »
NEI NED FRA KJØKKENBORDET!!!

34
Noen som kan noe om empatiproblemer rundt aspergers?


Kan ikke fast slå, men vil si ja.

ikke alle, kommer helt ann på hvilken grad de har.


35
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 10. jun, 2016, 01:32 »
Foreldre har vært borte en uke nå. Generelt er jeg noe roligere,men merker at jeg ikke har noen andre enn broder'n og bestemor igjen nesten pga depresjon. Når jeg snakket med "venner " ble jeg faktisk bare irritert og ufattelig skuffet,siden hver minste ting var bare kritikk.  I dag ga jeg totalt f i folk,laget wok og prioriterte kattene istedenfor.

36
men heldigivs ikke vært noe annet enn at jeg er litt tørr i munn.

Vær forsiktig med og være for tørr i munn :o jeg går på medisiner som gjør meg tørr i munn, men legger ikke merke til at jeg er det selv... heelt til jeg besøkte tannlegen og fant veldig mange nye hull... Om en Man produserer mindre av en ting i spyttet som passer på tennene imens man ikke spiser. Så uten denne tingen er det veldig lett og få hull. vil anbefale og starte på tabletter som hindrer at du blir så tørr om du finner ut at dette blir ett problem for tannhygienen din xD og passe på å ikke småspise!

Finner nok ikke ut av det om det er noe, har ikke råd pga visdomstenner x3.

37
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er det noe du ikke kan fordra?
« på: 30. mai, 2016, 20:13 »
fordrar ikke når feminister/SJWs tar helt av pga småting. Syns det er sykt unødvendig. De sier "educate yourself", også klarer de ikke gjøre det selv en gang lol.

Sier ikke at alle er  sånn, men i det minste er det en loud minority som er sånn.. :s

Smålig morsomt. Har hatt det på tankene i det siste nå   [w-happy]
Ikke for å nevne "Safe Space"

jeg kjente noen som var sånn X3

det går inn det ene øret og ut det andre til slutt o3o

38
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 29. mai, 2016, 18:51 »
Klarer snart ikke mer....

I hele dag har foreldre klaget.

Har gjort det jeg skal,vaska jobb klær og jeans til i morgen. Still sitter moren min å krangler med hennes veninne om at jeg er et udyr. At de må kunne reise et sted uten å passe på en "funksjonshemma shit kid" eller dyr.

Geez man er da ikke helt tilbakestående selv om man har panikk angst man selv ikke kan kontrollere. At de ikke gidder å sette seg inn i hvorfor jeg klikker og får angst når faren min løper rundt i huset å skriker er ufattelig. Then again ,jeg fikk jo heller ikke suport av andre enn broren min når jeg fortalte om situasjonen.

Deres måte å takkle angst anfallene mine  på er å lage oppstyr å skrike enda mer  så jeg seff blir værre,låser meg inn på rommet og hyperventulerer i en halvtime. Hørte fortsatt diskusjonen nede og ble helt kvalm av hva de sa...ugh.

Når du blir snakket til som om du har en sykdom som gjør at du funksjonshemma har jeg grunn til å klikke,er ikke noe kid de må sy puter under armene på akuratt.

39
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 27. mai, 2016, 14:19 »
Håper jeg kommer over telefonfobien min... jeg kjenner jeg skulle gjerne ringt legen om hjelp med smertene mine.... men det er ikke så lett :(

I feel u...jeg har ikke vært hos fast legen på et år snart,kun vikarat eller labriatoriet. Sist dro jeg faktisk på legevaten istedenfor fordi jeg var redd for å dra til fastlegen med pollen probleme mitt. Grunnen til at jeg ikke vil er fordi jeg klarte å flippe ut av raseri når alle var i mot meg på et møte da jeg ble kastet ut av et arbeidskurs,lederene mente jeg ikke hadde noe på vanelig jobb å gjøre. Alle vile presse meg til et tiltak jeg mente ikke var for meg. Løp ut grein,fortalte saken til saksbehandleren på nav. Fikk deretter lov å stå i kassa på nille uten at noen bare,nei du får ikke lov du er gæren. Altså,redd for at de skulle sende meg hjem med beskjed om at jeg bare er skrullete når det dreite seg om en sterk allergisk reaksjon til gress fra 17. Mai. Alle klippet plen  xD

Håper du har legen på din side. Selv vurderer jeg bytte om de kun tror jeg er en skrulle. Høhø. Vikaraten er dritgrei tho!

40
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 27. mai, 2016, 12:43 »
Hele dagen er ødelagt ><..


41
Allergi er ihvertfall utrolig slitsomt hvis man går ubehandla. Det tar fort alle toppene i hverdagen. Med behandling kan en få igjen energi en ikke var klar over at man hadde, -bare fordi man har blitt vant til å gå med plagene..! Allergiplagene er veldig ofte mer enn bare kløe og nysing, men man legger ikke så lett merke til disse før man får behandling for allergien.

Akuratt allergien fikk jeg faktisk noe for på legevakten,en typ sprøyte en må ta hver vår 1-3 ganger i løpet av sesongen,Samt øyedråper og tabeletter.

det er andre problemer  jeg ikke kan få noe for pga kraftige bivirkninger ^^,

Spurte om eventuelle bivirkninger for dette også,men heldigivs ikke vært noe annet enn at jeg er litt tørr i munn.

42
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Er det noe du ikke kan fordra?
« på: 26. mai, 2016, 20:01 »
folk som tror jeg er dum og naiv, ikke kan noe og kun bruker meg. Har hatt en del venner som har vært slik, du sitter igjen etterpå med følelsen av å bli tappet for energi. For det første er det frekt, for det andre kaster man bort tid man kunne brukt med noen som ikke skapte drama i live ditt.

egentlig det meste som har med drama å gjøre XD

43
Har panikk angst og depresjon,but that`s it. Ellers har jeg ufattelig sterk pollen/gress allergi samt dårlige ledd.

Det er veldig komisk at jeg ikke tåler virkestoffene i noen medisiner for problemene, men lært å leve med symptomene.

grunnen til jeg fikk det i 2012 er nok mobbing, samt forholdene hjemme. selvfølgelig er det fortsatt mye krangling og skriking her, men uten jobb og utdanning har jeg faktisk ikke annet valg enn å bli her til jeg får stabil inntekt i form av en jobb.


44
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 25. mai, 2016, 22:50 »
Sigh, har noen teamwiewer...>< jeg seriøst hater å spørre om ting, men har softwere problemer med pc F*** IGJEN....

gir den opp snart..

nei sende inn på rep er ikke aktuelt.

da får lyden heller bare være permanent borte til jeg får jobb
Hvilke problemer har du?
Lenge siden jeg har brukt Team Viewer

Samme som sist pga headsettet,er noe kluss med lyden x3

Mulig jeg får hjelp av en kompis på ikt linja om jeg kjøper en burn til han eller noe tho.

Ihverfall,for de som har peil bør det være et veldig enkelt problem å løse.


Sånn ellers: pus har slått seg til ro, tro det eller ei,det klin gale villdyret kan klappes på nå etter 2 måneder(så vidt) friker fortsatt ut om noen kommer brått på,så lar henne komme bort selv,ikke annet. Er nok en fordel at hun fortsatt er barnet.

45
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 24. mai, 2016, 23:28 »
Sigh, har noen teamwiewer...>< jeg seriøst hater å spørre om ting, men har softwere problemer med pc F*** IGJEN....

gir den opp snart..

nei sende inn på rep er ikke aktuelt.

da får lyden heller bare være permanent borte til jeg får jobb

46
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 20. mai, 2016, 08:38 »
Du kan faktisk bli ordentlig dårlig av allergi. Legen fant ingenting sist, så jeg ga opp dro til legevakten og ble møtt med samme teite komnentar "sikker på du ikke bare er skrudd i hue??" Helt til legen kommer å bare,vi setter kortison sprøyte vi. I just wat. får ihverfall endelig puste ordentlig og sov for engangskyld godt. Lamo jeg bør vite forskjelken på slike symtomer og panic by now. Så yup. Blir sprøyte hver vår da xD. Legevakta vet ihvertfall hva de driver med uten å komme er å accuse meg for å kun være skrudd i toppen (y)

47
Spill / Sv: Noen spill du husker veldig godt fra din barndom?
« på: 16. mai, 2016, 01:17 »
Well...

Gameboy colour og advance
Pokemon yellow
sonic advance 2
Ruby
sapphire
Emerald

N64
mortal kombat
Pokemon stadium 1
super mario 64

NES:
super mario 3
bucky o'hare
duck hunt

Eldste konsollen hadde vi på hytta, den og spillene lever enda XD

faktisk min gameboy også O_o samt n64

48
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Hva har du kjøpt i det siste?
« på: 16. mai, 2016, 00:59 »
Gameboy colour bag med pikachu på, cuz I can

var på retrospillmessa

49
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 16. mai, 2016, 00:57 »
gir opp å få lyd i pc,n, alt bare hengte seg etter jeg installerte nytt headesett. eneste som funker er lyd forsterker usb,n ,men den har så høy lyd at jeg kan ikke høre på musikk engang. Hadde faren min vært normal så hadde jeg kunnet ha på litt lyd, men er avhengig å ha alt  på det LAVESTE , selv det laveste er for høyt med den...

uten vanlig lyd er det bare å drite i å høre på musikk om faren min er hjemme.


Får jeg jobb stikker jeg....
uten vil jeg ikke ha leilighet tho

Høyreklikk på lydikonet i høyre hjørne, klikk på "playback devices", høyreklikk hvor enn du vill inni feltet på vinduet som popper opp, vær sikker på at "show disabled devices" er checked off, finn headsettet ditt på listen, høyreklikk og trykk enable.

Hvis den allerede er på, prøv å høyreklikk på "speakers", og så på "disable". Da må du også huske å gå inn igjen og trykke enable når du vil bruke høyttalerne dine, isteden for headset.

:^ ) hvis ikke det fungerer, så kan det hende du trenger driver til headsettet, eller kanskje ny driver til lydkort.

En klassekamerat hadde problemer med lyden hvor lyden ikke ville komme ut av høytalerne, og vi gjorde alt above men ingenting fungerte. Lyd kom ut av TVen though når hun kobla til HDMI. Hun måtte nok fikse nytt lydkort, hah.


fikk pc,n til å funke, den krasja først ofc XD

Neste ting på lista er å finne noe musikk.

50
Bjeff! Mjau! Mø! / Sv: Din status!
« på: 12. mai, 2016, 22:46 »
gir opp å få lyd i pc,n, alt bare hengte seg etter jeg installerte nytt headesett. eneste som funker er lyd forsterker usb,n ,men den har så høy lyd at jeg kan ikke høre på musikk engang. Hadde faren min vært normal så hadde jeg kunnet ha på litt lyd, men er avhengig å ha alt  på det LAVESTE , selv det laveste er for høyt med den...

uten vanlig lyd er det bare å drite i å høre på musikk om faren min er hjemme.


Får jeg jobb stikker jeg....
uten vil jeg ikke ha leilighet tho

Sider: 1 [2] 3 4 ... 8