Vis innlegg

Denne delen lar deg se alle innlegg laget av dette medlemmet. Merk at du bare kan se innlegg gjort i områder du har tilgang til.


Emner - Six

Sider: [1] 2 3 ... 6
1
Bjeff! Mjau! Mø! / Leilighetjakt
« på: 07. des, 2017, 20:43 »
Jeg og min forlovede har sittet å søkt etter leilighet minst 10 timer daglig, og fått nei på absolutt alle utenom ca en som er lite sjans på at vi kan få oss.

Dermed tenkte jeg at det er begynt å bli krise (vi må ut før første januar) og tenkte jeg kunne snu meg mot furry forumet.

Hvis noen har en leilighet eller kjenner noen med en leilighet ledig i jula/før 1 januar, send meg gjerne en melding.

Vi har en liten katt, vi røyker (ute, høhø) og vi er to, såklart. Vi har ikke bil men klarer å gå, så hvis leiligheten er litt i "gokk" så går det OK så sant det er mulighet for buss et par ganger daglig. Jeg lever på arbeidsavklaringspenger som da betyr at vi ikke farer som rikmenn. Min forlovede er ikke norsk og får derfor ikke jobb, derfor må vi prøve å finne oss noe som ikke koster mer enn 6000kr i måneden. Depositum kan fikses uansett.

xoxo boiz.

2
Bjeff! Mjau! Mø! / datatrøbbel
« på: 15. nov, 2017, 05:24 »
Halla gutta bois

jeg er ikke mye aktiv her, men det er jo greit nok. Kikker inn for å se nye innlegg nesten hele tiden da, bare skriver ikke så mye :P

Her er greia though, jeg har en dum maskin som har egentlig vært litt dum siden jeg fikk den satt sammen, bare mye mer dum nå.
For å si det kort; prøvde å kjøre ESO for første gang på årevis, fikk bluescreen ca 3 sekunder innpå loadingscreen. Klarer forsåvidt å kjøre rocket league og heroes of the storm helt fint. Som regel kommer bsod bare når jeg kjører en MMORPG, vist nok.
Ble et ekstra sekund inn da jeg tok av bak-veggen og satt en ekstern vifte til å gå mot baksiden.

vær gang jeg kjører i gang maskinen, vil den at jeg skal boote opp i bios og resette, men greia er den at alt der står på default. Klokka har også begynt å tulle, så må manuelt fikse det vær gang jeg skrur på maskineriet.

Har nylig skifta RAM og GPU.
Er mulig at kuldepastaen på CPU er gåent og burde skiftes, men samtidig vil jeg ikke begynne å surre med det på egenhånd, siden jeg er sinnsykt klossete.

foreløpig er jeg bosatt i Hamar, men før 1 januar må nok jeg og min forlovede flytte. Og vi er ikke sikker på hvor helt enda, i og med at det er såvidt noen plass å gå. Men mens vi finner en plass å bo, så kunne jeg tenkt å spørre enkelt:

Hvordan får jeg tak i en datatekniker til å komme å diagnostisere maskinen, evt skifte kuldepasta for meg?
Om det er privatperson eller via et firma er vell ikke så veldig nøye, men ville jo helst følt meg mer trygg om en kjenning eller noen fra firma kommer og tar en kikk, så klart.

Har også lagt ved DxDiag.txt for de som skulle ville se specs osv.

3
Kjøp og salg / Six' Adoptables
« på: 02. jan, 2017, 22:21 »
Halla folkens :P Jeg syns det er ganske morro å lage adoptables. De er også veldig fine for de som starter ut i fandommen og ikke har noe fursona enda!

Har nylig laga noen hyene bamse design, men det trenger ikke være en plush! Du gjør karakteren din sånn du vil ha den. Men jeg lagde de som plush, siden jeg syns det er mest morro :P Hihi.


Hyena 1 - not claimed
Hyena 2 - not claimed
Hyena 3 - not claimed
Hyena 4 - not claimed
Hyena 5 - Claimed by Catcooties!
Custom: 0 out of 2 claimed.

^liten koselig copypaste fra dA og FA :)

Ellers har jeg en del design som ikke ble solgt tidligere:
Det er bare å svare under, eller sende meg en melding på Telegram hvis du skulle ville hatt en av disse :D @Queenbear

4
Spill / Elder Scrolls Online guild?
« på: 13. des, 2016, 12:10 »
Poll:
Jeg og kjæresten har vurdert å lage en guild :D Eneste problemet er at han er Argonian, jeg er Khajiit (de kan egentlig ikke spille sammen)

Jeg har forsåvidt Adventurer pack, så jeg kan spille med han. Men om folk vil være med, og heller vil spille Khajiit, så ordner jeg adventure pack til han så han kan være med oss.

Guilden blir nok satt opp etter at pollen er over, så på fredag eller lørdag. Men nedenfor nevner jeg telegram chat, og det kan jo forsåvidt settes opp i mens.

---
Telegram Gruppe:
Utenom det, tenkte jeg å sette sammen en casual guild, så vi kan spille og hjelpe hverandre med å levle og hygge oss :) Og så klart en del endcontent, må det jo bli.

Tenker jeg setter sammen en Telegram gruppe, hvor folk som vil være med eller tenker på å være med, kan prate sammen eller avtale å spille sammen, eller gjøre noe raid/dungeons sammen. Ellers er det guildchat i spillet.

For de som evt vil bli med i Guild og/eller chat, kan ta kontakt med meg på @Queenbear på telegram :)

---
Varulv og Vampyr:
Jeg har planlagt å prøve å være varulv, mens kjæresten er vampyr. Så om noen skulle ville være vampyr i spillet, får de spørre kjæresten pent så kanskje han gir deg et bitt :P De aller fleste gangene koster det mye gull eller crowns for bitt, men har egentlig ikke satt meg så dypt i det. Jeg må prøve å bli varulv får jeg kan smitte noen andre :P

---
Spillet:
Evt om du ikke har spillet, kan det også nevnes under, in case noen har en ekstra key. Ellers brukte jeg G2A for å få spillet, og for kjæresten kjøpte vi det for 49kr på gamestop. Steam versjonen er ganske dyr, så om man vil ha en billig versjon, så må man ha launcheren som kommer med. Om noen skulle ville ha hjelp til å finne den billigste versjonen, så stiller jeg gjerne opp :D

Spillets nettside, for de som ikke kjenner til EOS: http://www.elderscrollsonline.com/en-gb/home
Kort og godt en veldig koselig MMORPG basert på for eksempel Skyrim og de andre spillene :)

---
Språk:
En annen viktig detalj er at språket blir engelsk, fordi han prater ikke norsk, enda. Pluss hadde planer om å invitere følgere på dA og FA til guild, også, og de forstår ikke nødvendigvis norsk.

5
Loppemarkedet / Nintendo DS Lite med 10 spill!
« på: 06. des, 2016, 20:11 »
http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=87313785&fks=87313785 <- Finn annonse boost! Hihi.

:) Det er jeg som la ut annonsen, btw.

6
Spill / Vanilla WoW?
« på: 26. nov, 2016, 20:14 »
Jeg driver casually å spiller litt der og da, men mister litt motivasjonen når jeg spiller helt alene. Lurte på om noen har lyst til å lage guild å spille litt?

Her er serveren jeg spiller på: http://vanillagaming.org/ - Jeg spiller Alliance. (spilte mest Horde i vanlig wow, så vil prøve Alliance denne gangen)
Det er helt gratis å spille, og du får litt ekstra rewards om du stemmer på dem etter hver 12 time (da kan du få litt gold eller items og sånn, noe som kan være fint)

Kan nevnes at det går litt fort å levle opp, så kan være greit for de som ikke har alt for mye tid til å spille også :D Egentlig ville jeg prøve vanilla for å se hvor lang tid det tar å levle opp, men tror de tweaka litt med det. Jeg kom iallefall til level 11 innen 1 time.

Håper noen er interesserte!

ps: for de som begynte å spille WoW i Pandaria liksom, sånn som meg, så er det litt vanskelig å bli vandt med. Er en god del features som er borte. Men det går helt greit! Er også litt mer gøy syns jeg, når alt er så nytt, også er det liksom ikke bare å sette seg i LFR heller :) Det tar litt mer effort å bli god, og det syns jeg er mye mer interessant enn dagens WoW.

7
Kjøp og salg / Bronze Artist Icon Challenge
« på: 13. okt, 2016, 12:08 »

20 US dollars i norske kroner er 164kr :)

Info:
- Unngå veldig detaljerte karakterer. Det kan gjøres, men tida vil være satt til maks 20 min, som da vil gå utover kvaliteten :)
- Betaling før arbeid starter.
- Ikonene skal være tegnet i en speedpaint, stil. Setter av 15-20 min per ikon.
- Alle skal gjøres i "bulk", hver individuelt ikon blir lasta opp på min Trello.
- Hvis du vil se hvor jeg ligger an med tegningen din, sjekk Trello.
- Alt skal gjøres ferdig før Søndag.
- Ikonene blir å være 500x500px 200dpi, kan klippes or resizes så det passer som ikon her på forumet, på FA eller hvor enn du vil bruke det.
- Kommenter eller PM meg med link til ditt referansebilde, ansiktsuttrykk og Paypal adresse (Jeg bruker også Vipps!)

Trello: https://trello.com/b/IUZ4Ps6o/smidgefish-comissions
- Trelloen min blir oppdatert når hvert ikon er ferdig, det blir også oppdatert med hvor mange åpne spots jeg har igjen.

Kom gjerne med spørsmål, hvis det skulle være noe!

8
Pelskunst / Tegne timelapse (Speedpaints) på youtube!
« på: 13. jun, 2016, 22:06 »
Tenkte det var på tide å kanskje få frem et lite galleri med folkets speedpaints/timelapses av når de tegner jeg :3

Jeg har holdt på med det en god stund, og syns det er artig å se mine egne og andres tegninger tegnet i en form for timelapse!

Om noen har noen videoer de vil dele, så er det kjempekult! Har veldig lyst til å se dem!

Om noen skulle ha noe spørsmål angående editing, software og liknende spørr gjerne meg :3

Her er iallefall min nyeste:
https://www.youtube.com/watch?v=tWxsOxuuKAQ

ellers har jeg mange flere på youtube kanalen min :Dc

9
Spill / Wildstar
« på: 14. mai, 2016, 23:42 »
Hallo allesammen!

Jeg og kjæresten spiller ofte Wildstar, så jeg tenkte jeg kunne dele litt om det her.

Wildstar er en kul MMORPG som jeg elsker å bruke tiden min på. Det er akkurat passe vanskelig, kjempevakker å se på, og du kan spille som Aurin (se bilde) OG du er in space!

<3

Det er mange ting du kan finne på i spillet, du kan lage hus og designe det innvendig og alt rundt:Du kan gjøre quests, expeditions og liknende for å få flere ting å sette inni eller rundt huset ditt. Ellers kan du bruke gold til å kjøpe flere ting, om du skulle ville (gold tjenes opp ganske lett ved å levle opp og liknende). Det fins viss in game currency som er vanskeligere å få tak i, som du kan bruke til å kjøpe flere ting til huset ditt, om du skulle ville. I tillegg kan du sette challenges og tester inni huset ditt, så kan venner og randoms komme på besøk og prøve de ut! Du kan også dra å besøke dine venner eller randoms som du selv vil :)

Ellers kan du queue opp for hjelp med quests i valgte soner, gå på expeditions med en venn eller alene, gå på adventures med 4 andre spillere, gjøre dungeons med bosser og slikt med 4 andre spillere, og så klart raids i end content:


Alle questene føles forskjellig, til og med de som er de samme. Det føles ikke som arbeid og som en "chore" å gjøre, og er mer gøy enn du skulle tro. Det er også veldig mye mer til spillet, enn jeg har skrevet over :D

Det eneste du må betale for å spille, er selve spillet. Det er gratis å spille, med mindre du ønsker å være signature player, hvor du betaler penger vær måned for ekstra stuff, more or less.

Jeg og kjæresten kjører en guild som heter Deviant Genesis på Jabbit PvE (originalt PvP, men siden PvP serveren ble lagt ned, ble vi flytta), så om noen vil joine oss er det bare å skrive spillernavnet ditt under, så kan vi legge deg til ^^ Guilden er strengt på engelsk, fordi kjæresten ikke snakker norsk enda :3 hihi.

http://www.wildstar-online.com/en/

Skulle det være noe spørsmål, så kan jeg sikkert prøve å svare!

10
Gaver / Back on track (gratise tegninger)
« på: 12. apr, 2016, 16:20 »
Halla

jeg har vært borte en stund, og føler jeg må øve litt på å tegne igjen, før jeg tar skikkelig fatt på commissions.

Jeg tar bare to, og det blir bare noen warm-up doodles da c: Jeg er ikke sikker på hvor mye tid jeg blir å sette i dem, men det får fremtiden vise, hihi

1. Seff
2. Paxy

Comment refs pls. First come first serve ^^

11
Fursona / Six
« på: 11. apr, 2016, 07:58 »

[[ http://smidgefish.deviantart.com/art/SIX-Reference-sheet-2015-2016-580095385 ]]

Tina Johanne
Nick names: Six, VI.
Age: 20
Species: Norwegian forest cat mix
Sexuality: Pansexual
Gender: Female
Height: 164 cm/5'4"
Weight: 75 kg/165 lbs
Body: A little chub
Clothes: Mostly desaturated colours, punk-like. http://www.dropdead.co/

Tenkte det var på tide å legge denne ut her og c: Skyee er enda en av mine fursonas, men ville helst prøve noe nytt ^^ Kan hende jeg legger mer ut om henne soon c:


[ av meg ]


[ av http://shiftinguniverse.deviantart.com/ ]


[ av http://www.furaffinity.net/user/kittengrinder ]

12
Kunstgalleriet / Gamle tegninger du har gjort :D
« på: 24. nov, 2015, 07:31 »
Heyyy.

Jeg har tegna digitalt siden jeg var sånn ca.. 8 år? Og jeg har en del tegninger. Så kom jeg på en skikkelig god ide, enn om folk deler sine gamle tegninger as well?

De gamle tegningene mine er iallefall 100% legit, da.Hoep u enjoy.
Gjerne post noen av dine gamle tegninger, hvis du kan finne dem :'D Jeg kan huske at jeg fulgte noen av dere da jeg var liten :^D

(jeg har masse andre tegninger og, jeg bare orker ikke poste dem :D)

13
Underholdning / Wolfhome/andre chatlands chats
« på: 10. nov, 2015, 14:21 »
Halla folkens!

Så jeg er en person som ofte bruker Wolfhome, så tenkte jeg at jeg kanskje skulle lage et emne om det.

Wolfhome er en 2d chat der hvor man bruker avatarer, eller "poses" som de kalles i chatten til å utrykke følelser og så videre. Her er noen eksempler på poses som jeg selv har laget:


Sånn ser de ut i chatten:


For å bruke poses på siden så må man egentlig betale for "Deltas", som er en inchat currency. Men det trenger man absolutt ikke, i og med at det er et par standard set man kan bruke, som man kan sette farger på selv:Man kan også lage privatrom, men man må ha subscription for å kunne ha det. Det sier seg egentlig ganske selv hvor og hvordan man laster opp rom og poses, så orker ikke å gå så veldig inn i det her, med mindre noen ønsker at jeg skal det :3


Jeg hadde egentlig et ønske om å lage et rom for Norpaws der inne, men har ikke hadd tid til å tegne noe bakgrunn for det enda. Så om noen har lyst så skal de bare lage noen rom bakgrunner! De må være i "liggende" format, iallefal :3 om dere vil så kan jeg laste det opp om du ikke vil opgradere subscription eller betale penger på siden.

Det er mange andre chats der inne som kan brukes, og systemet er mer eller mindre 100% likt :) Du kan bruke samme account på alle chattene, men du får ikke over posene du har på Wolfhome til Cat Paw Island for eksempel, hvis jeg husker riktig.


Wolfhome: http://www.wolfhome.com/
Wolfhome regler: http://www.wolfhome.com/faq/rules.php
Wolfhome FAQ: http://www.wolfhome.com/faqs.php
Wolfhome forum: http://forum.wolfhome.com/index.php
Chatlands: http://chatlands.com/

14
Fursona / Azraille
« på: 03. nov, 2015, 19:05 »
Jeg har utrolig mange fursonaer it seems..

either way, Azraille er en av to fursonaer jeg bruker mest :3 Så tenkte jeg kunne lage et emne om henne og.

(Her feral size is smaller compared to anthro than shown on the ref...)

Azraille
Age: 20
Species: Western Coyote
Sexuality: Asexual - panromantic.
Gender: female
Height: Anthro: 170cm tall | Feral: 1,15cm in lenght | Tail: 38cm long.
Weight: Anthro: 65kg | Feral: 10kg.
Body: Slim, thick fur.
General: Very anxious without anyone she knows and feels safe with around. Usually not seen smiling without anyone she's comfortable with. Her fur is mainly black/dark gray, but when sunlight or any other kind of light hits her fur, it shines off in different pretty colours (kind of like a crow or magpie). Can also be drawn with braids in her mane. Smoke coming out of her eyes, mouth, and nose is optional.
Likes: food, collects lighters, long walks, mist or rain/darker weather (not fond of sunlight because it causes migraines).
Dislikes: noise, loud sounds, uncertainty,
Clothes: http://www.dropdead.co/ (aesthetic on point tho ;D) + plaid.
Accessories: Large golden earrings, armbands and necklesses, nosering. Can be seen smoking or flicking around with a lighter/zippo. Can be drawn with large geeky-looking glasses.


15
Bjeff! Mjau! Mø! / Brus?
« på: 09. aug, 2015, 11:48 »
Jeg sitter currently med migrene og ser ikke så veldig mye. Så om jeg kommer med skrivefeil så må jeg beklage, får endre når migrenen har roa seg. Har tatt migrene medeisin haha.

Anyway. Så cirka i desember i fjor fant jeg ut at jeg skulle slutte å drikke brus. All type brus. Fordi jeg har drukket brus i store dunger vær eneste dag siden jeg var liten. Da jeg var liten drakk jeg mye mindre, men det ble mye sukkerfri brus og vann på den tiden pga blodsukkeret ikke var så glad i melk, husholdningssaft og annen brus etc. Da jeg ble 13 og opp til desember hadde jeg drukket svart brus vær dag, da gikk det i Cola-X, Tab extra, cola zero og pepsi max. På denne tida da jeg drakk brus fikk jeg MYE migrene. Da jeg slutta å drikke så hadde jeg ikke hatt migrene en eneste gang.

Jeg begynte å drikke brus da jeg var i Oslo igjen, fordi jeg fikk tilbudt brus noe som jeg syns var kult egentlig. Og etter Oslotur så har jeg drukket brus fordi vi har hatt liggende i kjøleskapet så jeg tenkte why not. Etter jeg kom hjem har jeg fått heftige migreneanfall.

Er det noe sammenheng? Har noen andre liknende erfaringer? Det skjer bare om jeg drikker svart brus eller Solo. Ellers kan jeg drikke sprite og fanta uten å bli dårlig...


for min del så er det ikke et stort loss å slutte å drikke brus, siden fun light og vann finnes :p

16
Musikk / Favorittsang atm
« på: 08. mai, 2015, 12:48 »
Jeg liker å høre om andres favorittsanger, fordi de har en tendens til å bli mine favorittsanger også etterhvert haha. Så, hvis du vil, gjerne del din(e) favorittsanger under!

Sitat
Note:
- Jeg personlig anser en sang jeg kan høre på om og om og om igjen over flere år som en alltime favourite, og en temporary favourite som en sang du kan spille på repeat men blir lei av etterhvert :3 Men du bestemmer selv hva du mener sangene er for deg!

Mine midlertidlige favoritt er currently "The Afternoon - Blackbear" og "4u - Blackbear".
Jeg har en del alltime favs, så orker ikke liste dem. Har dem liggende på spotify listene mine hvis noen er interesert :p

17
http://www.furaffinity.net/journal/6633831/

tenkte jeg kunne dele den her og :3

18
Kjøp og salg / Skyee sine YCHs!
« på: 20. mar, 2015, 02:13 »
Jeg hadde planlagt å lage noen YCHseses, så hvorfor ikke lage et emne om dem her?

Jeg har foreløpig bare en ute, men hadde planlagt å lage en til etter jeg har gjort ferdig noe commissionwork i helga.

Denne er BITTELITT nsfw, så jeg legger inn en link isteden for å sette inn bildet
http://www.furaffinity.net/view/16050486/

For å by, så må du lese description, og så replye til den siste kommentaren i min bid-chain :3


Jeg blir å legge ut flere her senere :3

19
Fursona / Jamie Flynn
« på: 07. mar, 2015, 16:46 »


- Secondary fursona.
Tomboy-ish - Mutt - Pansexual - Anthro and quad
Unknown dog mix.
Made by Fayleh

Flere karakterer: http://www.furaffinity.net/journal/5934879/

:)

20
Bjeff! Mjau! Mø! / Creepypasta skrivere?
« på: 17. feb, 2015, 13:06 »
Jeg jobber på et museum og finner ofte mye gammelt og gøy jeg kunne ha skrevet en creepypasta om, men jeg får det ikke til. Men så fant jeg noe som
Er for perfekt for creepypasta skriving at jeg ikke kunne la være.

Om noen her kan skrive eller kjenner noen som kan, plis skriv en om karen til venstre på bildet her!! Han gir meg samme creeps som jeg fikk av Jeff the Killer HHaahaha

Mulig jeg lager en tegning til den som skriver best creepypasta ;)

21
Kjøp og salg / Skyee's generelle commissionemne!
« på: 16. feb, 2015, 23:09 »


Hello guys! I'd just like to let you all know my commissions are all open mostly all the time unless I get too much work to finish in a timely matter! :)

I also kinda wanted to make this. Hopefully its all easy to understand!

If you want to order a drawing from me, note me, comment below or email me at smidgefish@live.com

Sitat
--> Icon
Reference sheet/description of character:
Expression/mood:
Paypal address:

--> Pixel art
What you'd like: Doll/sprite/icon
What size:
Reference sheet/description:
Pose/expression/mood:
Paypal address:

--> Badge
What you'd like: Headshot/Bust/Waist up/full body
Reference sheet/description:
Pose/expression/mood:
Paypal address:

--> Reference sheet
Old ref/art of character: (leave this out if you don't have anything)
What you'd like: Quick/Simple/Detailed
Description of character:
Paypal address:

Sitat
» Pixel art -> Sprites.
My sprites are pixeldrawings that are at the size of old pokemonsprites with 4 colors, and the colors are usually inspired by old pokemon sprites. Example of pokemon games I'd take colorschemes from are: Blue/red, Yellow, Gold/silver and the like.

-----
» Reference sheets.
» Quick refs are usually kinda rushed, so if you need a quick finished ref, give me a date you want it done for and I'll make it within that timespan. This usually includes two fullbody views of your character, sketchy lines with solid colours.

» Simple refs usually include two views of your character and a headshot + written details about your character, such as name, sexuality, gender and the like. It is drawn with solid linearts and colouring. No shading.

» Detailed refs usually include up to three or four views of your character, and up to two headshots. It also shows of items and clothes your character would wear or use. Written details are also included if wanted. it is drawn with solid linearts and colours with shading.

» Custom designs
If you don't have a fursona/persona/alter ego or generally just want a new character, I'm willing to make you one! This usually includes one view of your character. If you want a simple ref to go with, you'd only have to add 30 US. Dollars!

-----
» Digital paintings.
These vary from what drawingstyle you'd want your drawing in, how many characters and what background you want if you want one. Note me, send me an email or comment below and we'll talk about it :)

-----
» Prints.
I can make prints happen! Just note me and we'll figure out the prices :) Since I'm not the one printing, I'll have to ask the guys who work at the printing workshop and how much it would cost ^^
http://www.furaffinity.net/view/15742487/

If you want anything of my existing art as a print, you'll have to make sure no one else paid me to make it for them first. So only drawings I've made for fun or for myself. If you want a painting I've made for someone else on your wall, you'll have to ask the owner first!

Sitat
Kontakt:
DeviantART
Furaffinity
Skype: Glowtard
Email: smidgefish@live.com

22
Fursuit / Materialer?
« på: 11. feb, 2015, 15:24 »
Jeg har sittet en stund og søkt opp materialer jeg trenger for å lage min egen suit igjen, og jeg sliter litt.

Hadde litt lyst til å prøve å lage min egen Skyee suit for funsters.

Hva jeg har funnet i utlandet er disse tingene:
Elektrisk kniv: http://www.walmart.com/ip/Hamilton-Beach-Electric-Knife-with-Storage-Case/5924590
Plast for øyne: http://www.dickblick.com/products/plastruct-styrene-sheet-packs/
Buckram: http://www.fursuitsupplies.com/index.php?route=product/product&path=39&product_id=57
Suede for øyelokk: https://www.fabric.com/SearchResults2.aspx?Source=Header&SearchText=suede&CategoryID=1d5f47dc-9991-4088-93f3-26a376046a5e

Ting jeg trenger:
Plommefarget/gråaktig/gråbrun/nesten svart pels
hvit pels
svart filt
blokker (helst) med skumgummi for hode + ører
en rull skumgummi for labber, digitigrade bein og hale.
Hvitt og svart blangt stoff for klør, tenner og pawpads.
svart feline plast nese.

23
Gaver / Mystery Eggs?
« på: 04. des, 2014, 00:50 »
En gang for lenge siden da jeg var bare 8 - 9 år gammel og hadde akkurat funnet ut at internet er en morsom plass å henge, ble jeg invitert med på Mystery Eggs av en vennine som gikk med navnet "Eol". Jeg syns det var en veldig artig side og jeg hadde egentlig litt lyst til å boote opp en miniversjon av det, eller iallefall noe liknende.

Det går da altså ut på at man gir en beskrivelse til hvordan deres "egg" vil se ut og utifra det får man en pikselkrabat basert på hva egget ser ut som, man kan også komme med ønsker til hva man vil ha ut av egget, men det er ikke sikkert at det blir akkurat det man ønsker. Om jeg husker riktig var det Pusi på dA som iallefall var med på å lage de way back.

hvis flere pikselartister vil være med å lage klekte versoner av eggene man gir ut, så er det bare å si ifra så kan det fikses. Men de må være under 80x80 px (typen sprite) og man må kunne se tydelig hva det skal fårestille, gjerne også med en liten animasjon for å få en følelse av at den er mer i live.

før i tiden lagde folk "shops", "hjem" og sånn for dyrene de fikk og, men har en tvil om at det er nødvendig selv om det var veldig gøy haha. Da burde man vell helst ha et helt underforum for å holde det ryddig... så tror ikke vi skal orke det!

1 egg per person. Fyll ut det lille skjemaet under så skal jeg se hva jeg får til!

EGG utseende:
Hovedfarge: rød, gul, hvit. etc.
Markeringer: striper, prikker, etc.
Ekstra: vinger, glorie, hale, pels? etc.

KLEKKT utseende:
Typen vesen ønsket: hest, pokemon, fantasidyr, monster, etc.
Tekstur: Fjær, pels, skall, skinn, etc.


Når du har fått et egg sender jeg PM og den blir lista nedenfor ved siden av brukernavnet ditt. Da må du bruke den eksakte linken jeg sender, ellers vil den ikke oppdatere ettersom den klekker. Man må oppdatere siden for å se den endre seg (refresh normalt eller trykk F5)

:)

24
Bjeff! Mjau! Mø! / Service hund for angst/depresjon?
« på: 23. nov, 2014, 22:09 »
Jeg og en kompis i Amerika satt og diskuterte kjæledyr, og at jeg vurderte å adoptere en kattunge eller valp når jeg flytter, om katten min, roomies og huseier går med på det.

Så kom jeg til å tenke på.. hva gjør jeg når jeg må ut alene i store svære Trondheim? Jeg har jo angst for å gå over dørstokken her hjemme i lille Honningsvåg! (befolkning på ca 2000? usikker.. sikkert litt flere.)

Da blanda jeg tankene med husdyr og angst/depresjon og bekjempe diverse redseler som jeg jobber med akkurat nå via jobb og kognitiv psykiatri, hva med Service hund?

Jeg googla det og fant en side i Canada, og jeg kjente jeg ble nesten litt på gråten da jeg så alt de lærer der, og hvor mye jeg har trengt noen som kunne hjulpet meg slik de siste 10 + årene.

http://servicedog.ca/programs/service-dogs

Og jeg lurer på om det fins noe slikt i Norge? Noen som vet?

Vet noen her er veldig interesert i hunder og kanskje jobber med dem også, så regna kanskje med noen viste x3 Hvis det er mulig skulle jeg gjerne prøvd å få noe slikt til.

25
Underholdning / PC builds?
« på: 05. nov, 2014, 12:54 »
Jeg vet det er en del smarte datafolk her, og jeg lurte på om det var noen folk som kunne hjulpet meg med å finne ut hvor god PC jeg kan få til ca. 12000 - 14000 kr som jeg bygger selv? (uten skjerm, datamus og tastatur, det har jeg forsåvidt allerede fiksa fra før)


noen her lokalt som kan bygge PCer skal hjelpe meg å bygge den, men han må vite hva som skal være inni den før han kan bestille og begynne å sette i sammen. I og med at jeg har såvidt peiling, så tenkte jeg at jeg skulle spørre dere :p


personlig vil jeg ha en sterk PC jeg kan spille WoW, starcraft2 eller LoL for eksempel på fulle grafikk instillinger uten grafikk lag :p

Sider: [1] 2 3 ... 6